上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.4k

冇錯出泥玩要大家開心,攪壞晒冇規舉,米冇得玩

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-5 16:35 發表 查看引用來源
其實又未必關後生仔或者大叔問題,係佢個人好有問題,影相都唔問準人地就影,点會咁冇品,抵屌到佢上天花板
係呀!...........

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-10-5 15:57 發表 查看引用來源
見過鬼仲唔怕黑咩!仲嚟?
佢咁冇品,公開佢I D啦,等大家唔好再中招。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-5 16:36 發表 查看引用來源
又唔洗驚到咁,只是你地唔好彩遇上d柒人🙇‍♂️
老婆係幾玩得及大胆架, 只要佢開心, 好似上次老婆同大叔及我去時鐘玩完3P後, 亞嫂都應承比大叔影相, 初初老婆有用枕頭遮住臉部, 後來老婆覺得麻煩, 而大叔又信得過會保密, 老婆想乜都唔遮就咁影, 但大叔反而話唔好, 佢話亞嫂乜都唔遮, 佢D朋友一定話大叔揾隻雞嚟影相, 邊係良家婦女人妻.

所以叫亞嫂帶返個口罩, 然後影啜lin,奶閪及屌閪相和拉開口罩小小影含撚相!
大叔就滿意到爆廠, 可以係D fd 面前威威.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-10-11 13:04 發表 查看引用來源

老婆係幾玩得及大胆架, 只要佢開心, 好似上次老婆同大叔及我去時鐘玩完3P後, 亞嫂都應承比大叔影相, 初初老婆有用枕頭遮住臉部, 後來老婆覺得麻煩, 而大叔又信得過會保密, 老婆想乜都唔遮就咁影, 但大叔反而話唔好, ...
大叔表現亞嫂満唔滿意?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-10-11 13:04 發表 查看引用來源

老婆係幾玩得及大胆架, 只要佢開心, 好似上次老婆同大叔及我去時鐘玩完3P後, 亞嫂都應承比大叔影相, 初初老婆有用枕頭遮住臉部, 後來老婆覺得麻煩, 而大叔又信得過會保密, 老婆想乜都唔遮就咁影, 但大叔反而話唔好, ...
有d女人冇有怕影就影,好似肥孖咁,知佢有時high起嚟冇遮冇掩就比德叔影,拍片都係咁,可能high到唔識驚🤦‍♂️

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-11 13:49 發表 查看引用來源
大叔表現亞嫂満唔滿意?
相當滿意先比佢任影!有求必應.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-10-11 14:14 發表 查看引用來源
相當滿意先比佢任影!有求必應.
估唔到大叔咁勁!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-11 14:14 發表 查看引用來源
估唔到大叔咁勁!😉
大叔唔止勁仲好服侍😘

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-10-11 14:23 發表 查看引用來源
大叔唔止勁仲好服侍😘
點服侍?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆