上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.2k

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-3 11:56 發表 查看引用來源

佢有冇濕呀?🤭
佢緊係有濕啦!果條紋身送左亞嫂去目的地返嚟, 仲話條女對波幾好揸手, 頭先條女仲幫佢打咗次飛機, 已經抄咗牌, 下次約佢出嚟應該可以食埋, 仲同佢D靚講話遲D又多個亞嫂.

不過亞嫂剩係認比佢摷過, 無幫佢打飛機. 其實都唔知真定假.

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-3 12:04 發表 查看引用來源

有冇試過啱心水嘅搞埋?
佢依家咪睇啱個紋身後生仔囉!不過未搞.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-3 12:07 發表 查看引用來源
佢緊係有濕啦!果條紋身送左亞嫂去目的地返嚟, 仲話條女對波幾好揸手, 頭先條女仲幫佢打咗次飛機, 已經抄咗牌, 下次約佢出嚟應該可以食埋, 仲同佢D靚講話遲D又多個亞嫂.

不過亞嫂剩係認比佢摷過, 無幫佢打飛機. 其實 ...
師兄都好自豪吖嫂咁淫西,你應該都唔會介意?

引用:
原帖由 卜P笠 於 2022-5-3 13:26 發表 查看引用來源
師兄都好自豪吖嫂咁淫西,你應該都唔會介意?
要介意都制止唔到啦!可能佢從前係乖乖女嚟, 抑壓太耐(可能同疫情有關), 依家到左呢個年紀無包袱,就乜嘢都想試.

尤其同有背景人士接觸,佢從來未試過, 睇怕佢都係走唔甩紋身佬手指隙.😓

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-3 12:07 發表 查看引用來源

呢單响邊道架?幾時架?

引用:

阿嫂去到呢個地步都應該冇厄你,似條古惑仔吹水多,不過小心D玩,因住有手尾跟。

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-3 13:41 發表 查看引用來源

呢單响邊道架?幾時架?
早幾日前發生

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-3 13:49 發表 查看引用來源
早幾日前發生
有時間就講下吖😁

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-3 13:50 發表 查看引用來源

有時間就講下吖😁
咪係上面幾個貼前講左羅.

阿嫂好淫,佢有無上呢度睇我地留言??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆