上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.4k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-11 14:28 發表 查看引用來源
點服侍?
奶閪, 毒龍兼每一下都入盡, 慢慢屌.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-10-11 14:34 發表 查看引用來源
奶閪, 毒龍兼每一下都入盡, 慢慢屌.
咁識玩,唔怪之得亞嫂咁冧!咁佢大唔大碌?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-11 14:38 發表 查看引用來源
咁識玩,唔怪之得亞嫂咁冧!咁佢大唔大碌?
5吋幾好粗及硬

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-10-11 14:43 發表 查看引用來源
5吋幾好粗及硬
女人最鍾意又粗又硬!屌得耐唔耐?😉

回覆 491# cheapcheap123 的帖子

人大左,一定慢慢嘆,因為想大家都享受,吾似十八,廿二,死衝難衝,死屌難屌,理閪妳感受,但求一時快感,年紀大左想大家一齊享受成個過程

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-10-11 13:04 發表 查看引用來源

老婆係幾玩得及大胆架, 只要佢開心, 好似上次老婆同大叔及我去時鐘玩完3P後, 亞嫂都應承比大叔影相, 初初老婆有用枕頭遮住臉部, 後來老婆覺得麻煩, 而大叔又信得過會保密, 老婆想乜都唔遮就咁影, 但大叔反而話唔好, ...
師兄,我要報名,排隊。哈哈哈哈!

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-11 18:17 發表 查看引用來源
人大左,一定慢慢嘆,因為想大家都享受,吾似十八,廿二,死衝難衝,死屌難屌,理閪妳感受,但求一時快感,年紀大左想大家一齊享受成個過程
同意!
年輕剛剛識到女朋友
心態上係吾知幾時會分手
所以告訴自己要快手趙左佢先,拍拖時一見面就初則打車輪、互摷、再搵機會入長州d 度假屋(當年冇staycation)插入其身體,咁就冇蝕底😁

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-14 17:59 發表 查看引用來源

同意!
年輕剛剛識到女朋友
心態上係吾知幾時會分手
所以告訴自己要快手趙左佢先,拍拖時一見面就初則打車輪、互摷、再搵機會入長州d 度假屋(當年冇staycation)插入其身體,咁就冇蝕底😁 ...
打咗印先!😬

回覆 497# issacsac 的帖子

冇錯,年少輕狂,年紀大就及時行樂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-14 18:10 發表 查看引用來源
打咗印先!😬
所以當年的市場上  越來越少處女😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆