上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.5k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-16 01:51 發表 查看引用來源
果次佢係咪好濕?
No la
原來wing 左,對波 面珠 gap gap 會興合合 似發燒,下面果d吾知係汗定西汁

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-16 06:07 發表 查看引用來源

No la
原來wing 左,對波 面珠 gap gap 會興合合 似發燒,下面果d吾知係汗定西汁
咁事後佢點解會知?

回覆 531# issacsac 的帖子

成個過程点發生先?即興定夾定

回覆 521# issacsac 的帖子

問佢試下揾人睇住做愛,最多帶面具,到時慢慢氹下

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-16 06:07 發表 查看引用來源

No la
亞嫂
-定好好屌⋯⋯

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-16 01:24 發表 查看引用來源

我之前考慮過
被熟人插過入去,第日大家再出尼,點算?
(之前試過酒後wing 緊果時半推半就挾住佢入車廂比朋友摷左陣,冇插入,大家而家都冇再出尼) ...
你老婆只係擔心影響工作,只要搵過信得過嘅人,大家關係只係SP,離開房間後就如陌路人,當然事前可以有足夠溝通,問題係你太太想定唔想姐?

回覆 536# 樓上吉仔 的帖子

師兄,有道理喎!尼度有人俾阿嫂慢慢揀,叫埋阿嫂上嚟一齊傾

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-16 13:47 發表 查看引用來源
師兄,有道理喎!尼度有人俾阿嫂慢慢揀,叫埋阿嫂上嚟一齊傾
我覺得要釋除女方疑慮,等佢可以放心去試,有時有啲女只係差一步,就算大家約好晒出埋嚟,就算突然say no都唔好勉強

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-16 07:13 發表 查看引用來源
咁事後佢點解會知?
第二日佢訓到3pm先醒,佢話直覺有果d野發生過

我梗係講到毛零兩可,死都吾講事實之全部喇,兼且返屋企抬佢上牀後,我用熱水毛巾+滴露,抹曬佢d手腳  對波 頸 耳仔  腋窩 尤其下面gap 旬連大比,under, bra 同絲襪就即刻剝咗用洗衣液浸泡,乜證據都😆。
而且  跟本都冇屌到😄

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-10-16 16:06 發表 查看引用來源
我覺得要釋除女方疑慮,等佢可以放心去試,有時有啲女只係差一步,就算大家約好晒出埋嚟,就算突然say no都唔好勉強
佢曾經話:世事嘅嘢你點知,舒服一次但帶來隱憂都唔值啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆