上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.4k

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-16 13:47 發表 查看引用來源
師兄,有道理喎!尼度有人俾阿嫂慢慢揀,叫埋阿嫂上嚟一齊傾
佢Lee 亭retail banking senior management, paperwork, presentation 多到嘔,又要被摔數,哪有時間上呀

引用:
原帖由 小福星 於 2022-10-16 07:33 發表 查看引用來源
亞嫂
-定好好屌⋯⋯
勿誇張
佢只係一個普通中女,只係一般好屌

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-16 16:48 發表 查看引用來源

佢曾經話:世事嘅嘢你點知,舒服一次但帶來隱憂都唔值啦
咁即係佢其實都想試!

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-16 16:48 發表 查看引用來源

佢曾經話:世事嘅嘢你點知,舒服一次但帶來隱憂都唔值啦
你老婆同我老婆一樣,性方面都算肯玩肯配合,同様工作上很忙放假仲要同呀囡溫習,所以就算有幻想但都冇時間去實踐

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-10-16 17:13 發表 查看引用來源
你老婆同我老婆一樣,性方面都算肯玩肯配合,同様工作上很忙放假仲要同呀囡溫習,所以就算有幻想但都冇時間去實踐
咁生之前有冇同佢玩過乜嘢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-16 17:36 發表 查看引用來源
咁生之前有冇同佢玩過乜嘢?
都冇乜特別,野戰、車震、玩下玩具、影相、錄音、拍片呢啲

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-10-16 18:07 發表 查看引用來源
都冇乜特別,野戰、車震、玩下玩具、影相、錄音、拍片呢啲
咁都幾好吖!

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-10-16 17:13 發表 查看引用來源
平日放下假,阿女返學就去下酒店癫番次,2P好3P好,放鬆下,包佢返唔到轉頭。

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-16 16:50 發表 查看引用來源

佢Lee 亭retail banking senior management, paperwork, presentation 多到嘔,又要被摔數,哪有時間上呀
咁大壓力,更加要釋放,懞住面玩,同D有同好又唔熟嘅人玩,定好規矩,咁又得唔得?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-10-16 18:14 發表 查看引用來源

咁大壓力,更加要釋放,懞住面玩,同D有同好又唔熟嘅人玩,定好規矩,咁又得唔得?
但係唔知大家會否遵守規則尼玩

蒙面即係載面具?頭套?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆