上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  334.3k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-10-19 16:42 發表 查看引用來源

冇得新登記做 member, 即係有得睇冇得留言, 個個都做 cd-rom 點會唔靜呢 ?
呢度唯一好嘅就係放相冇乜限制, 其他差嘅無謂講.
你又啱之前乜都吾得

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-16 21:28 發表 查看引用來源

佢初入行被人執左張職員証,被人騙過

見過鬼都怕黑
騙財定騙色?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-10-19 22:00 發表 查看引用來源

騙財定騙色?
尼樣好多人想知

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-16 16:41 發表 查看引用來源

第二日佢訓到3pm先醒,佢話直覺有果d野發生過

我梗係講到毛零兩可,死都吾講事實之全部喇,兼且返屋企抬佢上牀後,我用熱水毛巾+滴露,抹曬佢d手腳  對波 頸 耳仔  腋窩 尤其下面gap 旬連大比,under, bra 同絲襪就即刻剝咗用 ...
咁忙都 影低 留 念

回覆 564# issacsac 的帖子

你老婆呢幅相好似又貓咗咁?你有冇除咗佢條底底同絲襪後入?

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-21 01:29 發表 查看引用來源

咁忙都 影低 留 念

一定有執啦,醉到甘當時都冇同老友一齊插?

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2022-10-21 01:36 發表 查看引用來源
你老婆呢幅相好似又貓咗咁?你有冇除咗佢條底底同絲襪後入?
冇呀
原來女人wing 左,全身軟撻撻,好多體位都配合吾到㗎

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-22 06:18 發表 查看引用來源

冇呀
原來女人wing 左,全身軟撻撻,好多體位都配合吾到㗎
早晨,師兄。其實師兄上次話朋友上車有摷同試插阿嫂,最後点解佢吾幫你抬佢上樓,順便插埋啦?

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-21 05:55 發表 查看引用來源
一定有執啦,醉到甘當時都冇同老友一齊插?
我老友始終有啲避忌
不敢太放
當時要落番車簾,把佢放平後座,剝鞋,拉起條裙上腰,幫佢分M字腳,我用電話照住,佢伸手入絲祙度摸炸

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-22 06:24 發表 查看引用來源
早晨,師兄。其實師兄上次話朋友上車有摷同試插阿嫂,最後点解佢吾幫你抬佢上樓,順便插埋啦?
老友冇企圖亦冇試插喎
佢有幫我手托佢上去
放咗喺sofa ,去埋廁所先走

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆