上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  334.2k

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-22 06:30 發表 查看引用來源

我老友始終有啲避忌
不敢太放
當時要落番車簾,把佢放平後座,剝鞋,拉起條裙上腰,幫佢分M字腳,我用電話照住,佢伸手入絲祙度摸炸
有冇摸到佢濕?你個friend有冇話你老婆正唔正?

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-22 06:38 發表 查看引用來源

老友冇企圖亦冇試插喎
佢有幫我手托佢上去
放咗喺sofa ,去埋廁所先走
冇揸埋對波先走咩?😉

咁師兄你老友真係暴殄天物啦,你都幫晒手,唔插都起碼全身摸暈先走啦

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-22 06:38 發表 查看引用來源

老友冇企圖亦冇試插喎
佢有幫我手托佢上去
放咗喺sofa ,去埋廁所先走
去廁所打飛機咩!有條甘正嘅女吾攪

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-22 08:26 發表 查看引用來源
有冇摸到佢濕?你個friend有冇話你老婆正唔正?
由於落左車簾,亦off 左車廂燈,我用apps 個電筒照住比佢摷,gap 旬有濕,但估計係酒醉後身體自發嘅汗

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-22 08:28 發表 查看引用來源
冇揸埋對波先走咩?😉
喺車廂成45 mins, 過足手引喇
我哋好小心咁除bra 扣,搓圓㩒貶,不過冇大力揸,驚佢突然醒

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-22 09:32 發表 查看引用來源
咁師兄你老友真係暴殄天物啦,你都幫晒手,唔插都起碼全身摸暈先走啦
No worries 你放心
佢除左史眼,由頭髪  耳珠  波 腰  gap 大比至腳趾都已摸暈乃暈
佢最後一part 用絲襪腳板磨條J,見到佢之後向車頂怒吼一聲,射曬落太太小腿位,that’s why 當晚一定要洗乾淨對絲 同用滴露水抹走佢身上面d 腥味同口水漬。

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-22 10:30 發表 查看引用來源
去廁所打飛機咩!有條甘正嘅女吾攪
佢話佢満足架喇
我都係第一親眼見到「腳交」全部過程,初初以為咁乾點磨,後來見到佢歸頭好多分泌,成個腳板底濕立立!

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-22 16:53 發表 查看引用來源

佢話佢満足架喇
我都係第一親眼見到「腳交」全部過程,初初以為咁乾點磨,後來見到佢歸頭好多分泌,成個腳板底濕立立!
係你提議比佢玩?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-22 17:28 發表 查看引用來源
係你提議比佢玩?
其實佢同我地好熟
佢新屋入伙
星期六當晚原意打bin 爐隊酒
之後睇波(老婆已經到頂)

場波悶戰  改睇四仔NTR
見佢睇吓畫面 又睇下老婆個wing 左嘅身體⋯
佢開始問我有冇玩戲中嘅體位,其實係半邊燒鵝髀,我話好少    因為難就位   我話不如示範比你睇, 難處喺邊。

咁  我哋就當玩咁「試位」(只係玩 ,大家冇除衭)😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆