上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  334.3k

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-22 18:06 發表 查看引用來源

其實佢同我地好熟
佢新屋入伙
星期六當晚原意打bin 爐隊酒
之後睇波(老婆已經到頂)

場波悶戰  改睇四仔NTR
見佢睇吓畫面 又睇下老婆個wing 左嘅身體⋯
佢開始問我有冇玩戲中嘅體位,其實係半邊燒鵝髀,我話好少    因為 ...
喺佢屋企試?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-22 18:19 發表 查看引用來源
喺佢屋企試?😉
Yes, 張sofa 度😂

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-22 18:24 發表 查看引用來源

Yes, 張sofa 度😂
甘都冇屌埋,你又吾介意,梗係即場教,學啦

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-22 18:32 發表 查看引用來源
甘都冇屌埋,你又吾介意,梗係即場教,學啦
當時冇諗,驚佢醒。大家「扮」用不同體位屌😆將老婆搬尼搬去😜
差唔多1am, 佢車我地返屋企
車到將軍澳
佢話如果可以,不如喺車度又玩一陣,我話:ok! 你可以摷佢副body,自己 J 出尼,但是吾好翻開曬啲衫裙,絲祙拉到大比算,廢時佢醒、或巡邏車過,因Lee 區成日抄牌

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-22 19:57 發表 查看引用來源

當時冇諗,驚佢醒。大家「扮」用不同體位屌😆將老婆搬尼搬去😜
差唔多1am, 佢車我地返屋企
車到將軍澳
佢話如果可以,不如喺車度又玩一陣,我話:ok! 你可以摷佢副body,自己 J 出尼,但是吾好翻開曬啲衫裙,絲祙拉到大比算,廢時 ...
佢都算系甘剩係玩腳交,雖然我都未試過,不過俾我忍吾到太刺激,一定撥開少少底底磨下,見你冇反對即屌

其實喺車度試吓攪下老婆,而個朋友喺隔離睇,等到撻著呀嫂或者半醉時加入,話吾定可以3p

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-22 21:11 發表 查看引用來源
佢都算系甘剩係玩腳交,雖然我都未試過,不過俾我忍吾到太刺激,一定撥開少少底底磨下,見你冇反對即屌
你咁狼胎,有咗點算🤪

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-10-22 21:43 發表 查看引用來源
其實喺車度試吓攪下老婆,而個朋友喺隔離睇,等到撻著呀嫂或者半醉時加入,話吾定可以3p
我冇咁樂觀
估佢feel 到有人喺自己下面出出入入,
可能會扎醒,咁就大鑊!

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-22 23:16 發表 查看引用來源

我冇咁樂觀
估佢feel 到有人喺自己下面出出入入,
可能會扎醒,咁就大鑊!
如果扎醒見到係你應該唔會反抗,個老友只係坐埋一邊做觀眾,未必發覺到,攪到佢興起時,就算發現有人都可能唔理得咁多

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-10-23 00:03 發表 查看引用來源
如果扎醒見到係你應該唔會反抗,個老友只係坐埋一邊做觀眾,未必發覺到,攪到佢興起時,就算發現有人都可能唔理得咁多
被老公屌就no problems
但發現睇果個都鬆晒拉鍊,條野硬一硬 ,點解釋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆