上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.5k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-5-4 09:05 發表 查看引用來源
通常d契爺都會同契女有特別關系😙
通常契乜契物最終都會契上床, 呢個係定律嚟🤩🤩🤩

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-4 09:48 發表 查看引用來源

通常契乜契物最終都會契上床, 呢個係定律嚟🤩🤩🤩
契仔契弟全部都係d淫西獵物

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-5-4 12:41 發表 查看引用來源
契仔契弟全部都係d淫西獵物
一定係除非唔係😆

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-5-4 09:05 發表 查看引用來源
通常d契爺都會同契女有特別關系😙
係個谷度, D師兄個個淨係pm叫我唔好比亞嫂同紋身佬,或者公園亞伯玩, 最好同佢哋玩.

剩係識pm我, 都無係個谷留過言, 搞到個谷水靜河飛, 明白嘅, 呢D係男人天性.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-4 13:49 發表 查看引用來源
係個谷度, D師兄個個淨係pm叫我唔好比亞嫂同紋身佬,或者公園亞伯玩, 最好同佢哋玩.

剩係識pm我, 都無係個谷留過言, 搞到個谷水靜河飛, 明白嘅, 呢D係男人天性. ...
師兄唔好勞氣,大家男人,想點唔通唔知咩,你試下放下阿嫂D相俾大家欣賞下讚,下阿嫂,再講多D阿嫂嘅淫嘢,相信就可以炒番熱個帖。

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-4 14:00 發表 查看引用來源

師兄唔好勞氣,大家男人,想點唔通唔知咩,你試下放下阿嫂D相俾大家欣賞下讚,下阿嫂,再講多D阿嫂嘅淫嘢,相信就可以炒番熱個帖。
講嚟講去咪得一倆個係個谷到留言, 好似自己講自己答咁.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-3 12:10 發表 查看引用來源
佢依家咪睇啱個紋身後生仔囉!不過未搞.
我已答應咗亞嫂比佢同紋身佬玩, 應該會係本星期六或日, 亞嫂會去公園揾紋身佬先, 然後就由紋身佬主導一切..….

師兄住邊度,有機會去嗰頭撞下阿嫂先😆

引用:
原帖由 Mr.Sausage 於 2022-5-4 14:59 發表 查看引用來源
師兄住邊度,有機會去嗰頭撞下阿嫂先😆
阿嫂會去不同區分公園玩, 所以你多D行屋邨公園便可.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-4 14:28 發表 查看引用來源
我已答應咗亞嫂比佢同紋身佬玩, 應該會係本星期六或日, 亞嫂會去公園揾紋身佬先, 然後就由紋身佬主導一切..….
邊度呀邊度呀?
等我又整返個假紋身先,嘻嘻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆