上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.6k

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-5 19:31 發表 查看引用來源

想加強硬度
把太太屌過痛快
咁咪試吓囉!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-5 23:58 發表 查看引用來源
咁咪試吓囉!😉
問左家庭醫生先
驚影響心臟

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-6 00:30 發表 查看引用來源

問左家庭醫生先
驚影響心臟
好吖!如果得,試完記得分享下!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-6 01:05 發表 查看引用來源
好吖!如果得,試完記得分享下!😉
收到
始終不敢去深水埗d 藥房買🫣
春藥都係買正牌好

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-11-1 16:01 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 peter009 於 2022-10-31 06:03 發表 查看引用來源

最近樓主有什麼新玩法,update 一下吧! [/quote
..........
好久没见楼主更新了?

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-9 19:37 發表 查看引用來源

收到
始終不敢去深水埗d 藥房買🫣
春藥都係買正牌好
深水埗d 藥房 ? 搵曹查理 ?  

引用:
原帖由 peter009 於 2022-11-16 05:53 發表 查看引用來源

好久没见楼主更新了?
早前同亞嫂去咗公園玩露出, 同以往一樣亞著吊帶背心加件外套及一條嬲屌裙入公園問路, 如是者走光露奶比亞伯睇, 其中一個50+大叔話驚亞嫂唔識路帶亞嫂行, 亞嫂話佢好人就係咁請人食波餅Q住佢手臂行.

我就從後跟住睇佢哋去边, 行下行下迎面見到一條著住瑜伽褲嘅索女, 忍唔住望下佢個gap 及拎轉面望下佢漲卜卜個羅友後, 再回頭見唔到亞嫂踪影, 打電話又無人聽, 於是返回公園仔先.

隔左半個鐘見條大叔返回公園, 同公園仔D亞伯話頭先拉左亞嫂去唐樓底玩, 大家互摷, 又揸佢波啜佢lin, 對波都幾大又白又滑仲幾弹手, 一摷佢下面濕九哂, 即時連佢條Tback底褲都除埋, 正想將佢就地正法, 條女要帶袋先有得屌, 鬼有咩, 所以條女剩係幫佢用手打左出黎, 話下次約出嚟帶袋比佢屌.

跟住其他亞伯話佢吹水啦點會咁容易呀!大叔即時好得戚係褲袋內攞左條粉紅色Tback 比其他亞伯睇話係戰利品, 我認得呢條底褲係亞嫂架, 真係估唔到果衰婆咁淫就咁比左條底褲人地, 自己上下真空係條街行.

有無問返阿嫂玩得開唔開心呀??

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-11-25 16:52 發表 查看引用來源
早前同亞嫂去咗公園玩露出, 同以往一樣亞著吊帶背心加件外套及一條嬲屌裙入公園問路, 如是者走光露奶比亞伯睇, 其中一個50+大叔話驚亞嫂唔識路帶亞嫂行, 亞嫂話佢好人就係咁請人食波餅Q住佢手臂行.

我就從後跟住睇 ...
在那裡行花園,預先pm我!

師兄, 下次去邊到玩出聲, 我去撞下你地呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆