上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.2k

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-12-31 05:26 發表 查看引用來源

邊條友咁撚口臭,扮哂道德撚?!攪到大家無得玩啦⋯⋯😭😭
師兄你唔好咁話人, 果個網友都係好意提醒我遮, 叫我唔好再比老婆做免費雞比人任玩遮.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-12-31 14:06 發表 查看引用來源
師兄你唔好咁話人, 果個網友都係好意提醒我遮, 叫我唔好再比老婆做免費雞比人任玩遮.
但阿嫂而家私有化咗,我哋呢班咸濕網友,無機會可以欣賞到阿嫂嘅風采呀嗎⋯⋯😭😭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-12-31 14:06 發表 查看引用來源
阿嫂咪很悶了。只是大家開心吧。期待有新嘢玩。

引用:
其實阿嫂都中意玩,又有新鮮感刺激感,性生活有唔同沖激,人都fresh 啲架,🤭
不如等我哋呢道揾幾個師兄做左朋友先,輪流或一齊服侍阿嫂,時不時俾D驚喜佢,包你夫妻和睦呀😁

引用:
原帖由 七擒七縱 於 2022-11-26 16:26 發表 查看引用來源

我老婆也是四十路也喜歡老婆真空行街
師兄你都分享吓吖!!

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2023-1-9 10:47 發表 查看引用來源
其實阿嫂都中意玩,又有新鮮感刺激感,性生活有唔同沖激,人都fresh 啲架,🤭
不如等我哋呢道揾幾個師兄做左朋友先,輪流或一齊服侍阿嫂,時不時俾D驚喜佢,包你夫妻和睦呀😁 ...
好主意呀!!!

引用:
師兄,恭喜發財,你老婆有新玩意嗎?

引用:
原帖由 peter009 於 2023-1-26 05:58 發表 查看引用來源

師兄,恭喜發財,你老婆有新玩意嗎?
亞嫂真係姣婆守唔到寡, 天氣回暖後, 又唔理咁多照舊光脱脱攞外賣比外賣仔睇佢個body, 外賣仔個個都話亞嫂個body keep 到好正, 氹到亞嫂飄飄然.
依家無時無刻都光看身子係屋企四圍行, 有人㩒鐘都唔會睇係邊個直接開門, 最近郵差送封掛號信上黎,亞嫂就比郵差看光身體, 仲借D意問呢樣問果樣, 比多D時間比郵差睇佢個body 引到郵差on 99.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-3-1 16:58 發表 查看引用來源

亞嫂真係姣婆守唔到寡, 天氣回暖後, 又唔理咁多照舊光脱脱攞外賣比外賣仔睇佢個body, 外賣仔個個都話亞嫂個body keep 到好正, 氹到亞嫂飄飄然.
依家無時無刻都光看身子係屋企四圍行, 有人㩒鐘都唔會睇係邊個直接開 ...
哈哈,仲有冇同看更阿叔玩?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-3-1 16:58 發表 查看引用來源

依家無時無刻都光看身子係屋企四圍行, 有人㩒鐘都唔會睇係邊個直接開 ...
師兄,長玩長有,支持阿嫂繼續玩!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆