上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.6k

引用:
原帖由 nin9sec 於 2023-1-9 16:07 發表 查看引用來源

師兄你都分享吓吖!!
都係真空出街的沒有什麼特別

引用:
原帖由 peter009 於 2023-3-2 05:55 發表 查看引用來源

師兄,長玩長有,支持阿嫂繼續玩!
阿嫂,有没有和邮差哥哥再进一步玩呀,期待中。

引用:
原帖由 peter009 於 2023-3-2 05:55 發表 查看引用來源

師兄,長玩長有,支持阿嫂繼續玩!
早兩日送傢俬嚟, 個衰婆又引九人, 著住條短褲仔加件低胸背心仔, 但係真空飛哂釘, 又成日弯低身執下D紙皮垃圾等, 成對奶走哂出黎咁滯, 引到個兩條傢俬佬on九九, 砌咗好耐先砌好件個組合柜, 臨走時兩條傢俬佬笑淫淫話亞嫂真係好相遇(雙乳), 請汽水比佢哋飲.
若果我唔係屋企, 亞嫂隨時又比傢俬佬(砌)埋都似.

回覆 743# cheapcheap123 的帖子

會唔會亞嫂漸漸催向病態。小心

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-3-31 09:09 發表 查看引用來源

早兩日送傢俬嚟, 個衰婆又引九人, 著住條短褲仔加件低胸背心仔, 但係真空飛哂釘, 又成日弯低身執下D紙皮垃圾等, 成對奶走哂出黎咁滯, 引到個兩條傢俬佬on九九, 砌咗好耐先砌好件個組合柜, 臨走時兩條傢俬佬笑淫淫話 ...
阿嫂可能趁你唔覺請人食左波餅咯🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-3-31 09:09 發表 查看引用來源

早兩日送傢俬嚟, 個衰婆又引九人, 著住條短褲仔加件低胸背心仔, 但係真空飛哂釘, 又成日弯低身執下D紙皮垃圾等, 成對奶走哂出黎咁滯, 引到個兩條傢俬佬on九九, 砌咗好耐先砌好件個組合柜, 臨走時兩條傢俬佬笑淫淫話 ...
应该请两条家俬佬饮水,将水湿衣服诱惑吗?更加好玩。

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-3-31 13:25 發表 查看引用來源
會唔會亞嫂漸漸催向病態。小心
由於種種原因, 現在搬左去九龍一個私人屋苑, 亞嫂就最開心, 佢話可以再慢慢再走光引下D外賣仔及看更, 唔使玩嚟玩去都係果堆人, 自己有D悶.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-5 11:02 發表 查看引用來源

由於種種原因, 現在搬左去九龍一個私人屋苑, 亞嫂就最開心, 佢話可以再慢慢再走光引下D外賣仔及看更, 唔使玩嚟玩去都係果堆人, 自己有D悶.
係唔係避開啲南亞仔?因為之前玩得太盡?

講多D黎聽下,好想繼續睇

引用:
原帖由 Ck122112 於 2023-5-5 19:54 發表 查看引用來源
講多D黎聽下,好想繼續睇
亞嫂同果D外賣佬不論南亞或本地都玩到好熟落, 送親外賣上黎緊係慢慢欣賞亞嫂個body之餘, 依家仲郁手揸下亞嫂個波及摸下個羅, 亞嫂又好受落比佢哋玩下過下手引, 另外我同亞嫂又同D座頭玩過3P, 為免麻煩加上亞嫂都玩到悶悶地,所以搬囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆