上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.6k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-5 20:50 發表 查看引用來源

亞嫂同果D外賣佬不論南亞或本地都玩到好熟落, 送親外賣上黎緊係慢慢欣賞亞嫂個body之餘, 依家仲郁手揸下亞嫂個波及摸下個羅, 亞嫂又好受落比佢哋玩下過下手引, 另外我同亞嫂又同D座頭玩過3P, 為免麻煩加上亞嫂都玩 ...
會唔會繼續比老婆玩?

多謝師兄的分享!!!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-5 20:50 發表 查看引用來源

亞嫂同果D外賣佬不論南亞或本地都玩到好熟落, 送親外賣上黎緊係慢慢欣賞亞嫂個body之餘, 依家仲郁手揸下亞嫂個波及摸下個羅, 亞嫂又好受落比佢哋玩下過下手引, 另外我同亞嫂又同D座頭玩過3P, 為免麻煩加上亞嫂都玩 ...
等c Hing 新料,等九龙人多!

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-5 22:25 發表 查看引用來源
會唔會繼續比老婆玩?
亞嫂搬左嚟呢度後都有繼續玩, 不過就無再光脱脱出去攞外賣, 始終年紀都4x有多, 對奶都有小小鬆弛啦!所以都會著件長T, 上面真空飛釘, 下面一條底底出去攞外賣引下D外賣仔.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-6 08:38 發表 查看引用來源
亞嫂搬左嚟呢度後都有繼續玩, 不過就無再光脱脱出去攞外賣, 始終年紀都4x有多, 對奶都有小小鬆弛啦!所以都會著件長T, 上面真空飛釘, 下面一條底底出去攞外賣引下D外賣仔. ...
下次亞嫂叫外賣可以打畀我,遠近即到

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-6 08:38 發表 查看引用來源
亞嫂搬左嚟呢度後都有繼續玩, 不過就無再光脱脱出去攞外賣, 始終年紀都4x有多, 對奶都有小小鬆弛啦!所以都會著件長T, 上面真空飛釘, 下面一條底底出去攞外賣引下D外賣仔. ...
好耐冇見你浦頭,原來搬左屋,又可以玩引下外賣仔
搞到我又想做外賣仔,叫熊貓定袋鼠多呀?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-5 15:32 發表 查看引用來源

係唔係避開啲南亞仔?因為之前玩得太盡?
我搬屋仲有一個以下原因:
話說之前亞嫂係手袋內揾物件時意外弄跌手袋, 手袋內出物件其中包括一個dum dum, 我同亞嫂不嬲都不用dum dum ,, 為何有dum dum, 於是即時大興問罪之下佢講出事件.
佢話係兩個多月前, 自己有需要但我又無比佢, 又成日比南亞佬撩到佢濕晒, 終於自己忍唔住買定 啲 dum dum放係手袋入面, 跟住吼星期六, 我須要返工時而佢休息就叫外賣, 當外賣佬送外賣上來時, 佢緊係照舊全裸攞外賣, 然後帶南亞佬入房話比貼士佢, 亞嫂就比左個dum dum 南亞佬話呢個係貼士, 然後自己瞓係床上再望住南亞佬拍下張床, 南亞緊係識做知亞嫂想點, 執咗亞嫂兩Q, 亞嫂話南亞每Q都屌足佢半個鐘先出野真係好爽, 自此之後, 若果星期六送外賣上嚟嘅南亞佬個樣過得去, 都係會比地屌埋.

亞嫂話比三個南亞佬屌過, 有次曾經屌過亞嫂嘅外賣南亞帶埋另一個南亞上黎想一齊玩, 但比亞嫂拒絕左, 剩係比一個南亞屌, 南亞個fd無得入屋食自己.

我為左怕麻煩, 容乜易日後返屋企發現成屋南亞個個排住隊屌亞嫂架, 所以搬走了事.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-9 13:25 發表 查看引用來源

話說之前亞嫂係手袋內揾物件時意外弄跌手袋, 手袋內出物件其中包括一個dum dum, 我同亞嫂不嬲都不用dum dum ,, 為何有dum dum, 於是即時大興問罪之下佢講出事件.
佢話係兩個多月前, 自己有 ...
Cheap 兄做咩呀?點解唔餵飽阿嫂,攪到阿嫂要出去搵南亞仔止痕呀?🤣🤣

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-9 13:25 發表 查看引用來源

佢話係兩個多月前, 自己有 ...
仲以為今夜 "東張....." 係報導你地添

但內容真係9成似

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-5-9 14:08 發表 查看引用來源

Cheap 兄做咩呀?點解唔餵飽阿嫂,攪到阿嫂要出去搵南亞仔止痕呀?🤣🤣
係囉,不如叫幾個師兄一齊餵飽阿嫂好過啦🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆