上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.6k

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2023-5-9 16:11 發表 查看引用來源

係囉,不如叫幾個師兄一齊餵飽阿嫂好過啦🤭
男人同女人都知有帶袋同無袋屌閪個感覺係完全不同, 屌屌下,南亞就會借D意除套打真軍中出亞嫂架啦.
南亞有幾乾淨心照啦!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-9 16:55 發表 查看引用來源
男人同女人都知有帶袋同無袋屌閪個感覺係完全不同, 屌屌下,南亞就會借D意除套打真軍中出亞嫂架啦.
南亞有幾乾淨心照啦!
師兄有問阿嫂攞事後包膠嗎?😂

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-9 13:25 發表 查看引用來源

我搬屋仲有一個以下原因:
話說之前亞嫂係手袋內揾物件時意外弄跌手袋, 手袋內出物件其中包括一個dum dum, 我同亞嫂不嬲都不用dum dum ,, 為何有dum dum, 於是即時大興問罪之下佢講出事件.
佢話係兩個多月前, 自己有 ...
阿嫂咁玩就真係過左火
已經玩到咁出面
就應該同你講 比個心理準備你都好D

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-9 13:25 發表 查看引用來源

話說之前亞嫂係手袋內揾物件時意外弄跌手袋, 手袋內出物件其中包括一個dum dum, 我同亞嫂不嬲都不用dum dum ,, 為何有dum dum, 於是即時大興問罪之下佢講出事件.
我仲以為你唔介意樣嘢添

引用:

你老婆都很饿了。要喂饱都不容易了。😄😄

回覆 761# cheapcheap123 的帖子

可能遲D玩埋3,4P🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

引用:
原帖由 bb631631 於 2023-5-10 11:19 發表 查看引用來源
可能遲D玩埋3,4P🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
你講嘅情況都好正常,基本上試過咗之後冇得返轉頭

留左言先得 繼續支持 等左師兄update好耐 之前日日追POST啊嫂好正

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-9 16:55 發表 查看引用來源
南亞有幾乾淨心照啦!
睇落去好似....都係冇嘢 !!

我早前都講過亞嫂做法催向病態. 不過估唔到咁快

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆