上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.5k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-4 15:02 發表 查看引用來源
阿嫂會去不同區分公園玩, 所以你多D行屋邨公園便可.
有缘就撞到 🤭

今日開始,D公園會多左好多麻甩佬🤭

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-4 16:00 發表 查看引用來源

邊度呀邊度呀?
等我又整返個假紋身先,嘻嘻
會唔會突然多左好多紋身漢?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-5-4 16:07 發表 查看引用來源
會唔會突然多左好多紋身漢?
紋身佬抄左亞嫂牌, 唔會認錯及去錯地方.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-4 16:14 發表 查看引用來源
紋身佬抄左亞嫂牌, 唔會認錯及去錯地方.
紋身佬平時會唔會揾亞嫂傾下咸計?

你又要喺現場睇,你老婆點都離開唔到個公園啦😂應該點主導法你都唔俾人帶你老婆走嘅😏
引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-4 14:28 發表 查看引用來源
我已答應咗亞嫂比佢同紋身佬玩, 應該會係本星期六或日, 亞嫂會去公園揾紋身佬先, 然後就由紋身佬主導一切..….

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-5-4 18:21 發表 查看引用來源
你又要喺現場睇,你老婆點都離開唔到個公園啦😂應該點主導法你都唔俾人帶你老婆走嘅😏
我只會一早係附近做途人坐埋一边, 睇佢點樣入公園後比紋身佬帶走, 唔會制止.

回覆 69# cheapcheap123 的帖子

好彩我住啲老人邨,應該大啲機會撞到😁
阿嫂對斯文仔仔有冇興趣架?

引用:
原帖由 Mr.Sausage 於 2022-5-4 20:48 發表 查看引用來源
好彩我住啲老人邨,應該大啲機會撞到😁
阿嫂對斯文仔仔有冇興趣架?
亞嫂另類小小對D有背景紋身嘅人, 亞伯同埋南亞佬有興趣D. 所以斯文人就爭D.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-4 18:39 發表 查看引用來源
我只會一早係附近做途人坐埋一边, 睇佢點樣入公園後比紋身佬帶走, 唔會制止.
呢幾日同亞嫂講話好多師兄都話唔好同個紋身佬卜野, 理由係黑社會好麻煩㗎, 一陣唔知會帶你去边度卜野, 或者揾多幾個人輪你, 仲會拍埋你片架.

亞嫂話點會呀!佢話黑社會都有好人架, 加上紋身佬談吐斯文又有學識, 唔會咁樣搞佢嘅。

老婆話佢嚟緊假期同紋身佬搞, 搞完開心滿意嘅, 就揾果D同你報名, 想同佢玩3P嘅師兄當中揀一兩個出嚟安排玩3P囉!組合係佢, 紋身佬, 其中一位師兄, 不過無我份, 話我條撚無乜用費事失礼人, 佢話個個師兄都週身肌力, 大大碌, 我果D未入流喎 !

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-5 09:45 發表 查看引用來源

呢幾日同亞嫂講話好多師兄都話唔好同個紋身佬卜野, 理由係黑社會好麻煩㗎, 一陣唔知會帶你去边度卜野, 或者揾多幾個人輪你, 仲會拍埋你片架.

亞嫂話點會呀!佢話黑社會都有好人架, 加上紋身佬談吐斯文又有學識, 唔會 ...
扑嘢唔係淨係睇幾大碌嘅……阿嫂中意點扑?粗獷定温柔?咩姿勢易高潮?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆