上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.2k

引用:
原帖由 peter009 於 2023-5-18 21:10 發表 查看引用來源

阿嫂玩玩下,就再玩上床了😅😅
有没有最近情况?update, update!

引用:
原帖由 peter009 於 2023-6-7 05:50 發表 查看引用來源

有没有最近情况?update, update!
早幾個星期亞嫂話想學以前咁全裸出去攞外賣叫我安排下.

回覆 792# cheapcheap123 的帖子

阿嫂係咪想我哋去外賣上去?😘😘係就即刻嚟啦!

阿嫂想食咩?😘😘

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-6-7 16:05 發表 查看引用來源
阿嫂係咪想我哋去外賣上去?😘😘係就即刻嚟啦!

阿嫂想食咩?😘😘

上星期天氣日日都3x幾度, 於是有一晚叫外賣及叫亞嫂全裸係門後面等指示, 到外賣到時由我開門攞外賣, 送外賣嘅係個中年大叔, 大叔話點解唔係亞嫂出嚟攞外賣嘅, 我話天氣咁熱加上為咗慳番D電費無開冷氣, 亞嫂就係屋企除哂衫等自己無咁熱, 仲有佢話怕自己光脱脱出嚟攞外賣比你哋見到佢副唔見得人嘅身材嚇親就無謂啦!

外賣佬即時話:亞嫂副身材點會唔見得人呀!平時佢都係上下真空剩係著件短T飛哂釘出嚟攞外賣, 只要郁一郁件衫拉高小小, 就真係睇哂亞嫂個羅及有時毛都見埋啦!引到我哋D外賣佬九都硬啦!

我話:我都係咁樣同亞嫂講唔怕啦!佢副偈又唔係唔見得人怕乜嘢遮,男人都係咸濕有女昅點會嫌多呀! 跟住叫外賣佬企係門口等一陣, 隨即係門後拉咗全裸嘅亞嫂出嚟, 亞嫂係度扮下野用一隻手遮上面, 另一隻手遮下面行左出嚟, 我話使乜怕醜呀!你D毛人地都見過啦仲怕乜嘢啦!
之後亞嫂放低雙手, 仲行前小小比外賣佬睇哂佢全相, 然後就同外賣佬講: 係個衰佬成日要佢做D变態野, 鐘意自己女人比陌生人睇全相滿足佢D变態心理, 為咗氹佢開心先著咁小衫出去攞, 依家仲要佢全裸添, 外賣佬即時話: 亞嫂副偈咁正, 有波有羅仲有D閪毛又修剪得咁齊正, 真係引到佢一陣要打個飛機先得, 亞嫂哈哈笑話佢真係識講, 如是者亞嫂再比外賣佬欣賞個body 幾分鐘後.

亞嫂就話佢剛中招好番所以仲有帶口罩,話下次外賣佬再上嚟嘅話就除埋個口罩比佢睇埋個樣, 真正全裸比佢哋睇下個body 滿足老公嘅要求及氹下佢開心, 之後比咗貼士比外賣佬後就叫佢唔好四圍唱,  亞嫂話你哋圍內自己知好啦!唔係無下次.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-7 16:49 發表 查看引用來源

上星期天氣日日都3x幾度, 於是有一晚叫外賣及叫亞嫂全裸係門後面等指示, 到外賣到時由我開門攞外賣, 送外賣嘅係個中年大叔, 大叔話點解唔係亞嫂出嚟攞外賣嘅 ...
有冇相片睇吓

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-7 16:49 發表 查看引用來源

上星期天氣日日都3x幾度, 於是有一晚叫外賣及叫亞嫂全裸係門後面等指示, 到外賣到時由我開門攞外賣, 送外賣嘅係個中年大叔, 大叔話點解唔係亞嫂出嚟攞外賣嘅 ...
如果我係個外賣佬就即刻抽吓阿嫂水先,起碼都要打番幾吓pat pat 😂😂

正 又有更新,好期待師兄既POST

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-7 14:25 發表 查看引用來源

多谢update!要继续,加油。

引用:
原帖由 peter009 於 2023-6-8 05:47 發表 查看引用來源

多谢update!要继续,加油。
自從比亞嫂開始玩番全裸攞外賣後, 亞嫂每晚收工番黎就即刻沖涼搞到自己香噴噴, 然後就全裸等外賣到, 不過呢幾晚都係D南亞佬唔係上次果個本地大叔, D南亞見到亞嫂全裸更係眼金望實亞嫂, 亞嫂自己又扮下野一隻手遮上面另一隻手遮下面, 然後就同D南亞講加埋手勢 話我衰到死, 正一变態佬.要佢唔著衫攞外賣.

條南亞跟住望住亞嫂話: 你老公唔係衰人, 係good man , 又話亞嫂話佢係sexy girl , 又舉起手指公讚亞嫂個body very good, 亞嫂比人讚多兩讚又唔防備南亞, 放開雙手比南亞任睇哂個body , 條南亞由原本企係度睇亞嫂body , 跟住仲踎低睇亞嫂係隻鮑魚及毛毛, 亞嫂仲轉埋身背住南亞比埋個躉南亞睇之餘, 仲扮番鬼面比我睇以示佢又引到人昅佢. 條南亞踎低望亞嫂個body 望到入哂神, 要亞嫂叫佢走先識企起身.

臨走時, 亞嫂仲舉起手指係咀唇前面, 意思係叫南亞保密呀! 南亞會保密?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-8 15:52 發表 查看引用來源

自從比亞嫂開始玩番全裸攞外賣後, 亞嫂每晚收工番黎就即刻沖涼搞到自己香噴噴, 然後就全裸等外賣到, 不過呢幾晚都係D南亞佬唔係上次果個本地大叔, D南亞見到亞嫂全裸更係眼金望實亞嫂, 亞嫂自己又扮下野一隻手遮上 ...
無囉!咁攪法遲啲阿嫂一定趁你唔係屋企,就自己叫外賣,跟住同班南亞仔攪埋……🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆