47 12345
上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
46  333.7k

回覆 1# cheapcheap123 的帖子

開心就好,只要大家happy.

比圖給看看吧!好吸引!!

好的,快樂上天了,帽得頂啫

要益埋保安大叔,要他多行一次才有得x, 支持支持.
3P會好玩點。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-14 17:04 發表 查看引用來源
我食來食去都係自己果件, 師兄耐不耐又食到新野, 師兄先幸福😍😍😍
c hing 你都藉著阿嫂吃過弟嫂和阿嫂的同事啊,都不只一個。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-19 02:43 發表 查看引用來源

今日下午同大叔先係歺廳食下飯吹下水講下有味笑話, 大叔話安排咗一間最近大堂嘅房,  果度隔音最唔好,聽到出面D人講嘢聲, 啱哂亞嫂一陣比佢屌到拆天及亞嫂D呻吟聲出面一定聽到, 亞嫂即刻作狀打大叔話佢鬼馬真係知佢 ...
看來只有3P, 但師兄寫4p, 此乎還有後續。吸引了誰呀,細D保安定看房。

等師兄繼續更新!支持和努力!

引用:
原帖由 infantry 於 2022-6-19 09:38 發表 查看引用來源
犀利呀,呀嫂就爽晒啦,兩個看更中岀定有帶套呀?
多P就很難帶套啦!中出大家happy!

阿嫂應該拼命了!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-1 21:04 發表 查看引用來源

疫情關係由年頭到依家屋苑都係禁止送外賣上門, 所以老婆無得玩露出幾個月.

最近疫情好轉加上天氣熱, 老婆就即刻著吊帶背心入面真空, 出面一件外套就去隔離屋苑玩, 扮唔識路弯低身問公園仔D亞伯边度边度點去, 引到 ...
send 圖益下大家。如果不可以,pm都可以。

回覆 318# 人夫愛人妻 的帖子

等緊師兄update.請快快工作。

回覆 325# cheapcheap123 的帖子

我都好想知……會有什麼情況啊

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆