家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
5  334.0k

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-10 22:58 發表 查看引用來源

講開紋身, 諗起下面個笑話:

籃球明星Rodman有天在一家酒吧看上一個女的。

他們彼此還蠻對眼的,所以那個女的就和Rodman到他旅館間。

首先Rodman先脫掉他的上衣,他的身上當然有一大堆的刺青那個女的看到他手臂上的 一 ...
haha....之前無聽過....幾好笑

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-10 22:10 發表 查看引用來源
網友勸勉下, 络止有關話動.
亞嫂會日日行公園?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-18 09:36 發表 查看引用來源

昨日弟婦話天時熱買咗涼茶, 叫我通知坐頭大叔今晚上嚟飲, 我話你想同大叔...., 佢話剩係飲涼茶喳, 諗左去边呀!
大叔隨時有運行😘

半夜大叔看更上左黎, 全裸嘅弟婦真係比左支涼茶佢飲, 弟婦話知道大叔上次睇唔清楚佢 ...
個大叔實Q真係正,返工有錢收,上樓又有野飲,又有得玩.爽屎啦.古吾到情節會係現實出現.點用觧我無架

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-22 06:28 發表 查看引用來源

唔好睇小果D唔同行業嘅大叔, 分分鐘手上有唔小sp, D質數可能仲好過我老婆及弟婦架😘
吾係掛咁堅...真係無遇過吾著同我吹水囉.但你老婆及弟婦都好正啦.不過可能人外有人,天外有天...就琴晚事.我只見過人妻著白T內真空掉垃圾,可惜走朗太黑,咩都睇吾到,只見2 點小凸,重吾靚瘦人妻.年齡應該有50上.

依家送外賣上黎唔止南亞, 近排多左本地香港人送外賣, 亞嫂照舊無有怕, 全裸攞外賣, 仲話果D本地人個個眼金金, 咸咸濕濕住佢個body, 有陣時都會有D羞恥感,但總括都係好刺激及有快感. ... [/quote]下真係咁堅全裸,地址邊到區邊,等我送下上去先

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-9-1 12:18 發表 查看引用來源

點解我遇唔到嘅?🤭
....我都無見過上面無著

前往最後回覆