47 12345
上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
46  333.3k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-9 08:27 發表 查看引用來源

亞嫂話佢又唔係未食過南亞腸, 都算玩過哂啦!所以依家剩係比人睇下個body , 派福利比外賣佬, 大家開心下就算喎.唔會好似以前咁周圍食野.
我只能说阿娇的金句‘很天真很傻”。

心瘾难除!!!!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-12 12:36 發表 查看引用來源

昨晚亞嫂攞外賣時無再扮嘢遮遮掩掩身體, 大大方方比南亞任睇佢個body , 不過條南亞特別對亞嫂嘅33B 奶奶有興趣望到定一定, 要亞嫂打下南亞手臂先識應亞嫂, 比亞嫂話佢咸濕成日望住佢對奶, 南亞又講唔咸唔淡廣東話佢 ...
Cheap C Hing, 好耐無和弟婦玩嗎?

楼主,阿嫂最近有新搞作吗?
引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-16 13:22 發表 查看引用來源

我住二樓低層可以望到街外人, 同樣街外人亦望到屋內, 亞嫂依家成日係屋企無著衫又打開窗簾在屋內話動, 尤其是夜晚屋企開哂燈更加比人睇得一清二楚, 真係無佢咁好氣.
見過被管理員係樓下行過時發現, 個管理員仲閃埋 ...

支持师兄。
引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-9-13 16:51 發表 查看引用來源

亞嫂依家40有3, 不過身材樣貌都仲見得下人, 佢話全裸露出攞外賣比陌生人睇佢個body, 間中比南亞抽水都可以接受及都幾有滿足感引到啲男人.
佢成日話我蠢到死, 唔驚老婆比其他人屌左都唔知咩!我話唔怕信得過佢嘛! ...

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-9-14 14:40 發表 查看引用來源
亞嫂話係居所, 佢比其他人屌咗我都唔知,
阿嫂又说得对!你装个Cam就一清二楚。😁

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-9-22 07:26 發表 查看引用來源
最近亞嫂話有肚腩仔收斂左,著返件女人底衫上面真空下面一條lace底底, 先攞外賣.
外卖佬咪好惨,吾系就引死人!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-9-22 07:26 發表 查看引用來源
最近亞嫂話有肚腩仔收斂左,著返件女人底衫上面真空下面一條lace底底, 先攞外賣.
最近阿嫂有新目标吗?

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆