家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
17  333.9k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-6-12 09:45 發表 查看引用來源
好易引到大叔犯罪播,咁玩法好易出事😱
阿嫂應該預左最後結果,不過先要滿足左自己心靈🤭引爆阿叔

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-12 06:58 發表 查看引用來源

昨午亞嫂短訊叫大叔返工前早D上嚟飲糖水, 叫大叔早D上嚟可以慢慢食坐耐D.

黃昏左右看更上左黎, 亞嫂照舊全裸攞湯丸比大叔食, 大叔坐係櫈度一路食除咗話湯丸好味外, 仲讚亞嫂身材真係好正, 亞嫂話佢口花花, 上嚟昅 ...
當亞叔食完碗內湯丸後, 亞嫂企埋大叔身边對奶向住大叔嗲聲嗲氣話, 呢度仲有兩粒湯丸你未食喎?

阿叔:甜唔甜架?

阿嫂:每個人唔味都唔同,好難講喎。唔試我收野喇~

阿叔:咁又唔好!阿嫂盛意拳拳,糖尿都試!

Cheap兄:得唔得呀?會唔會太甜?

情不自禁🤣投入左

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-14 10:57 發表 查看引用來源

昨晚剩係得我同亞嫂卜嘢時, 我同佢都有D悶好似爭D野, 亞嫂無喱神氣咁, 大家草草完事, 與早兩晚同大叔一齊玩時嗲聲嗲氣, 淫邪眼神及動作成個姣閪咁爭好遠.

跟住我話揾日叫看更大叔做埋下半場, 亞嫂即刻話好呀! 好呀 ...
阿嫂終於行到依步😂

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-18 22:12 發表 查看引用來源
今日同看更玩左4P, 亞嫂回味中😍😍😍
包膠!🤣

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-19 07:19 發表 查看引用來源

大叔屌咗一陣射左, 叫我接力,  佢去沖涼先, 我跟住叫老婆 帶個眼罩, 等佢唔知边個屌佢, 然後我將老婆返轉身, 係後面狗仔屌老婆, 然後同大叔實行B計劃(老婆不知情), 大叔打左個電話後就細細聲開門, 見到早更後生看更 ...
欣賞Cheap兄依個驚喜,相信阿嫂都係咁諗

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-16 11:52 發表 查看引用來源
弟婦話樓下早及夜座頭成日咸咸濕濕望住佢對波, 仲有初初知道佢住边個單位後就知佢係住戶嘅弟婦添, 可話佢哋係討論區嘅讀者, 咁咪知道哂囉!
弟婦即刻話咁咪比人知道佢D野, 真係醜死怪! ...
平時好少留言,我覺得係讀者又好玩家都好
玩完聽完睇完知道係邊個都好,大家互相尊重
可能我咁講係多事,但攪到大家無癮咪大家都無得玩咋嘛

利申:讀者

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-9 16:55 發表 查看引用來源
男人同女人都知有帶袋同無袋屌閪個感覺係完全不同, 屌屌下,南亞就會借D意除套打真軍中出亞嫂架啦.
南亞有幾乾淨心照啦!
師兄有問阿嫂攞事後包膠嗎?😂

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-12 12:44 發表 查看引用來源
亞嫂話果幾個南亞碌撚都係5-6吋左右, 不過就粗小小同埋好硬, 屌到佢起哂水, 叫到九彩話知隔離鄰舍聽到都無所謂. 所以亞嫂應該......…..
一家唔一家事,作為網民有故咪聽故。
最重要個故事『引人入性』啫

前往最後回覆