家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
5  333.9k

回覆 64# cheapcheap123 的帖子

精彩呀師兄,師兄會唔會分享阿嫂啲美艷性感嘅睡衣相呀

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-11 06:48 發表 查看引用來源
噙晚亞嫂要我扮看更屌佢, 仲話佢心口仲有兩粒湯左乜唔食呀?呢條淫婦要重重教訓佢至得, 於是大大力屌佢之餘仲食埋果兩粒湯丸.
事後亞嫂話明明個看更以前都係座頭睇門口, 打下招呼咁, 依家幻想比佢入屋食心口兩粒湯丸及 ...
勁呀師兄,調教到嫂夫人咁L淫,等睇嫂夫人食看更,不過嫂夫人咁索,怕唔怕看更一除褲就走火呀🤣🤣

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-11 06:48 發表 查看引用來源
噙晚亞嫂要我扮看更屌佢, 仲話佢心口仲有兩粒湯左乜唔食呀?呢條淫婦要重重教訓佢至得, 於是大大力屌佢之餘仲食埋果兩粒湯丸.
事後亞嫂話明明個看更以前都係座頭睇門口, 打下招呼咁, 依家幻想比佢入屋食心口兩粒湯丸及 ...
師兄,不如你叫嫂夫人同看更講話你去咗飲酒唔係屋企,等嫂夫人叫看更上嚟食糖水嘅時候匿埋,然後睇吓看更點俾嫂夫人引誘啦,師兄喺度,始終看更唔敢咁大膽玩嫂夫人

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-12 06:58 發表 查看引用來源

昨午亞嫂短訊叫大叔返工前早D上嚟飲糖水, 叫大叔早D上嚟可以慢慢食坐耐D.

黃昏左右看更上左黎, 亞嫂照舊全裸攞湯丸比大叔食, 大叔坐係櫈度一路食除咗話湯丸好味外, 仲讚亞嫂身材真係好正, 亞嫂話佢口花花, 上嚟昅 ...
看更阿叔咁正經㗎,更係一路食湯圓然後再啜嫂夫人兩粒大湯圓啦😆😆

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-13 16:52 發表 查看引用來源
今朝亞嫂返工經過座頭時, 佢話果個比較後生早更看更見到亞嫂時係度陰陰笑, 亞嫂話可能大叔爆响口, 但亞嫂話一D都無嬲, 反而係果刻比人知道佢係淫閪仲有D快感. ...
唪!咁嫂夫人有新目標喇,引埋個後生啲嘅一齊食嫂夫人兩粒大湯圓🤣🤣🤣

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-13 07:39 發表 查看引用來源

噙晚同老婆食埋飯返屋企, 座頭大叔笑淫淫同我地打招呼, 亞嫂見無其他人,即時笑笑口話亞叔左乜眼都唔眨望實佢對波, 果晚玩唔夠咩! 正一咸濕佬, 又想玩呀?想玩都得不過唔好四圍唱, 唔係以後無得玩架, 跟手仲摸下大叔條 ...
嫂夫人咁樣提看更大叔,想人唔唱佢都難啦🤣🤣嫂夫真識玩👍🏻👍🏻😌😌

前往最後回覆