上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
157  333.6k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-5-4 16:07 發表 查看引用來源
會唔會突然多左好多紋身漢?
紋身佬抄左亞嫂牌, 唔會認錯及去錯地方.

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-5-4 18:21 發表 查看引用來源
你又要喺現場睇,你老婆點都離開唔到個公園啦😂應該點主導法你都唔俾人帶你老婆走嘅😏
我只會一早係附近做途人坐埋一边, 睇佢點樣入公園後比紋身佬帶走, 唔會制止.

引用:
原帖由 Mr.Sausage 於 2022-5-4 20:48 發表 查看引用來源
好彩我住啲老人邨,應該大啲機會撞到😁
阿嫂對斯文仔仔有冇興趣架?
亞嫂另類小小對D有背景紋身嘅人, 亞伯同埋南亞佬有興趣D. 所以斯文人就爭D.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-4 18:39 發表 查看引用來源
我只會一早係附近做途人坐埋一边, 睇佢點樣入公園後比紋身佬帶走, 唔會制止.
呢幾日同亞嫂講話好多師兄都話唔好同個紋身佬卜野, 理由係黑社會好麻煩㗎, 一陣唔知會帶你去边度卜野, 或者揾多幾個人輪你, 仲會拍埋你片架.

亞嫂話點會呀!佢話黑社會都有好人架, 加上紋身佬談吐斯文又有學識, 唔會咁樣搞佢嘅。

老婆話佢嚟緊假期同紋身佬搞, 搞完開心滿意嘅, 就揾果D同你報名, 想同佢玩3P嘅師兄當中揀一兩個出嚟安排玩3P囉!組合係佢, 紋身佬, 其中一位師兄, 不過無我份, 話我條撚無乜用費事失礼人, 佢話個個師兄都週身肌力, 大大碌, 我果D未入流喎 !

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-5 10:20 發表 查看引用來源

扑嘢唔係淨係睇幾大碌嘅……阿嫂中意點扑?粗獷定温柔?咩姿勢易高潮?
老婆依家確大食咗, 我又滿足唔到佢, 唔係佢點會好似攞正牌咁四圍玩. 佢最鐘意有人幫佢毒龍同埋幫人事後蕭, 啜到你縮陽為止.

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-5 11:33 發表 查看引用來源

揾多兩碌鳩插佢,實飽
講真, 亞嫂依家真係要兩碌先滿足㗎.

引用:
原帖由 du9lee 於 2022-5-5 13:07 發表 查看引用來源

上個Post無左,係咪已經同南亞3P過?
個陣都擺好晒, 點知條南亞收到急call即走, 亞嫂無引之餘, 亦無再揾南亞玩.

係得到各方師兄詳細分析及權衡利害及真實案例, 亞嫂已有所決定, 在此多謝各方師兄意見. 謝謝!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-7 09:04 發表 查看引用來源
係得到各方師兄詳細分析及權衡利害及真實案例, 亞嫂已有所決定, 在此多謝各方師兄意見. 謝謝!
條紋身佬知道亞嫂今日唔出去, 噙晚仲不斷短訊比亞嫂, 話出嚟食飯吹下水, 唔係出嚟搞嘢, 大家做朋友識多個人咁解, 不過亞嫂無理佢.

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-7 12:57 發表 查看引用來源
冇錯呀,玩要玩得安全放心,D古惑仔有咩做唔出?有咩意外就唔抵啦。
收到收到🙏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆