上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
104  333.5k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-14 10:57 發表 查看引用來源

昨晚剩係得我同亞嫂卜嘢時, 我同佢都有D悶好似爭D野, 亞嫂無喱神氣咁, 大家草草完事, 與早兩晚同大叔一齊玩時嗲聲嗲氣, 淫邪眼神及動作成個姣閪咁爭好遠.

跟住我話揾日叫看更大叔做埋下半場, 亞嫂即刻話好呀! 好呀 ...
看更阿叔可能短小快熗,有冇驗過貨先?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-18 22:12 發表 查看引用來源
今日同看更玩左4P, 亞嫂回味中😍😍😍
哈哈,飽晒啦佢🤭

引用:
原帖由 斷空食客 於 2022-6-19 15:08 發表 查看引用來源
阿嫂肯收錢做,一定財源滾滾來
唔同嘅,收錢就做生意,依家咁樣,阿嫂係享受性愛嘅歡樂。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-6-19 07:37 發表 查看引用來源
下次叫埋我,我都好後生好想屌吖嫂🙇
你要去佢度做看更先 🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-19 07:19 發表 查看引用來源

大叔屌咗一陣射左, 叫我接力,  佢去沖涼先, 我跟住叫老婆 帶個眼罩, 等佢唔知边個屌佢, 然後我將老婆返轉身, 係後面狗仔屌老婆, 然後同大叔實行B計劃(老婆不知情), 大叔打左個電話後就細細聲開門, 見到早更後生看更 ...
最緊要你同阿嫂開心,同大家互相尊重。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-18 22:12 發表 查看引用來源
今日同看更玩左4P, 亞嫂回味中😍😍😍
估計倆個看更會成日借D2上嚟食快餐,哈哈

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-19 07:19 發表 查看引用來源

大叔屌咗一陣射左, 叫我接力,  佢去沖涼先, 我跟住叫老婆 帶個眼罩, 等佢唔知边個屌佢, 然後我將老婆返轉身, 係後面狗仔屌老婆, 然後同大叔實行B計劃(老婆不知情), 大叔打左個電話後就細細聲開門, 見到早更後生看更 ...
今個星期有咩玩?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-6-25 17:44 發表 查看引用來源

今個星期有咩玩?
有冇update 呀樓主?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-16 13:25 發表 查看引用來源

多謝師兄留言, 弟婦叫我同座頭講唔好唱佢, 但佢一路講話醜死怪, 一路陰陰笑咁, 我諗弟婦都唔係好介意比人知佢D野.😆
師兄,阿嫂都好似冇同你弟弟玩過,而你又幾耐冇屌過弟婦?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-16 16:45 發表 查看引用來源
舊年開始已經同細佬交換玩過, 無屌弟婦都有半年左右.
咁呢幾日可以盡情屌啦🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆