上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
104  333.7k

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-7-16 17:50 發表 查看引用來源
唔撚係呀...親兄弟 真更換妻?
真係會發生GA? 癲!
你冇追開cheap 兄D帖哩? 🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-16 22:01 發表 查看引用來源

看更大叔真係醒, 係座頭知道南亞送外賣上嚟就跟住南亞上嚟, 就咁弟婦個body 比埋大叔睇光,  搞到弟婦有D尷尬面紅紅都幾過引.😂😂😂
阿叔以為又有嘢吃,🤭🤭
弟婦都high架嘛,跟住執佢一劑先開餐

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-17 07:44 發表 查看引用來源

弟婦一直都係露出比南亞睇, 今次係第一次比本地人睇佢個body 仲要係樓下座頭, 加上一次過光脱脱比老公以外嘅三個男人睇佢全相唔尷尬就假, 所以弟婦都扮下野用手遮下遮下咁.

喺看更及南亞佬走左之後, 我一摸弟婦下 ...
濕晒就即刻執佢一劑啭,🤭🤭

弟婦有冇俾南亞佬屌過?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-18 09:36 發表 查看引用來源

昨日弟婦話天時熱買咗涼茶, 叫我通知坐頭大叔今晚上嚟飲, 我話你想同大叔...., 佢話剩係飲涼茶喳, 諗左去边呀!
大叔隨時有運行😘

半夜大叔看更上左黎, 全裸嘅弟婦真係比左支涼茶佢飲, 弟婦話知道大叔上次睇唔清楚佢 ...
哈,佢個淫西扮晒嘢,隻西都濕晒啦,遲D唔俾大叔屌,都俾後生看更屌,哈哈

不過下次可能幫大叔打機同含先🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-18 11:15 發表 查看引用來源

相就無啦!弟婦身材如下, 自己 FF下
30歲, 165 cm , 34c 26 33, 118 lbs
幾fit 咁喎……樣又靚、身材又正、你就好啦

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-18 10:45 發表 查看引用來源
婚後就比我同細佬屌過, 婚前就唔知比幾多人屌過啦😅
再遲D就唔止啦、哈哈

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-19 08:06 發表 查看引用來源
舊年已經玩過4P啦
忽發奇想,如果鄰居夫婦加入,會唔會6P交換?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-20 10:54 發表 查看引用來源

師兄真係知我心意, 最緊要玩得開心及安全.😀
你開心,阿嫂弟婦又玩得開心,我哋又睇得開心,win win win, 哈哈

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-7-22 07:13 發表 查看引用來源
我個實Q老友寶哥,佢都話做實Q估唔到會咁多嘢食🤭
睇嚟我要轉做看更先得,仲要係舊樓嗰D🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-22 16:28 發表 查看引用來源
話時話宝兄都唔知有無食過我老婆或弟婦🤔
會唔會其中一個就係寶兄? 🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆