家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
8  333.6k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-1 15:18 發表 查看引用來源
最近收到不少師兄pm話我點解可以比亞嫂咁玩架, 我話每次見到亞嫂光脱脱出去門口接收外賣時, 見到佢不斷比外賣佬視姦, 我都會無名興奮及刺激. 你哋唔係同路人可能會唔明.

當然一隻手係拍唔响, 都要老婆配合, 老婆話 ...
終於拎返個ac
ching 你老婆都幾玩得喎
等我爬晒文再唻留言先

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-17 07:44 發表 查看引用來源

弟婦一直都係露出比南亞睇, 今次係第一次比本地人睇佢個body 仲要係樓下座頭, 加上一次過光脱脱比老公以外嘅三個男人睇佢全相唔尷尬就假, 所以弟婦都扮下野用手遮下遮下咁.

喺看更及南亞佬走左之後, 我一摸弟婦下 ...
等我唻屌佢😂

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-17 19:27 發表 查看引用來源

我老婆同弟婦 初初都有帶口罩攞外賣, 依家玩開左,乜口罩及衫都無, 光脱脱任南亞佬睇佢地個body 上下前後及好自然係門口吹水, 完全唔怕比人偷拍, 佢哋話要睇埋個靚樣先得, 同埋帶住口罩即係唔係全裸, 自己同南亞外賣 ...
咁佢又講得啱喎!
除埋口罩,啲羞恥感先會出晒唻!!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-18 11:15 發表 查看引用來源

相就無啦!弟婦身材如下, 自己 FF下
30歲, 165 cm , 34c 26 33, 118 lbs
你弟婦身材都幾正!!
搞到我都想屌佢!!不過屌之前要慢慢令佢勁羞恥先

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-19 11:48 發表 查看引用來源
亞嫂同弟婦都係都市小婦人一名边上得大枱, 多謝師兄抬舉.😀
去邊玩都唔緊要,最緊要係玩得開心

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-3 08:46 發表 查看引用來源

上星期有條外賣本地中佬送外賣上來, 居然話亞嫂身材咁正可唔可以比佢慢慢欣賞, 亞嫂比佢氹多兩氹, 居然應承比條本地佬慢慢睇佢個body, 仲轉埋身問外賣佬佢個羅友係咪大左D, 真係大胆😓😓😓, 外賣佬更係話有D肉地可 ...
又有嘢睇,又有錢收,我都要去做吓外賣仔!!

有無問返阿嫂玩得開唔開心呀??

引用:
原帖由 七擒七縱 於 2022-11-26 16:26 發表 查看引用來源

我老婆也是四十路也喜歡老婆真空行街
師兄你都分享吓吖!!

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2023-1-9 10:47 發表 查看引用來源
其實阿嫂都中意玩,又有新鮮感刺激感,性生活有唔同沖激,人都fresh 啲架,🤭
不如等我哋呢道揾幾個師兄做左朋友先,輪流或一齊服侍阿嫂,時不時俾D驚喜佢,包你夫妻和睦呀😁 ...
好主意呀!!!

前往最後回覆