抽插幾下再戴套

收藏  |  訂閱
23  4.5k

抽插幾下再戴套

如插幾下再戴,容易有懷孕?男人一開始有一D液體流出,係唔係都會懷孕?

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2022-5-3 00:42 發表 查看引用來源
如插幾下再戴,容易有懷孕?男人一開始有一D液體流出,係唔係都會懷孕?
係有機會,你平時冇戴?

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2022-5-3 00:42 發表 查看引用來源
安全起見,最好在未進入時戴套。忍忍

引用:
老實講以前都幾經常, 未試過出事(懷孕)
不過要小心一樣o野係插完果幾下冇幫男人啜乾淨就戴套插, 支o野會好滑, 加埋佢完事射o既精,
記住到時一定要及時抽返佢出o黎囉, 如果唔係一軟之後個套好易甩
有次同前任果陣真係嚇L死我, 做完之後遲o左出o黎, jj 軟o左成個套留o左o係我入面
唔係講笑個心真係慌o架, 成個人麻晒咁滯, 有理冇理食o左事後丸先以防萬一...
好在果次冇咩唔舒服, 只係小小攰同頭暈
果次亦係我最後一次咁做, 情願等到完m 果日先中出

小弟第二次做老竇嗰次,正正就係咁出事。

不過,印象中嗰次真係爽喎。應該係極度危險期,兩個人超級餓。

不過,喂,有時啲嘢,要冒吓險先至過癮嘅。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-3 13:41 發表 查看引用來源
小弟第二次做老竇嗰次,正正就係咁出事。

不過,印象中嗰次真係爽喎。應該係極度危險期,兩個人超級餓。

不過,喂,有時啲嘢,要冒吓險先至過癮嘅。 ...
的確... 中出射果吓我未必覺得好特別, 但大磨菇頭拮入去真係超舒服
打晒冷震好感動o既舒服

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-3 04:37 PM 發表 查看引用來源

的確... 中出射果吓我未必覺得好特別, 但大磨菇頭拮入去真係超舒服
打晒冷震好感動o既舒服
聽講戴套摩擦感大減?啲咩磨菇頭呀、暴凸青筋呀、全部廢哂武功。

阿蛇,你覺得磨菇頭定青筋重要啲,如果只能揀一樣?

引用:
咁玩法不如唔好戴

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-3 07:17 發表 查看引用來源

老實講以前都幾經常, 未試過出事(懷孕)
不過要小心一樣o野係插完果幾下冇幫男人啜乾淨就戴套插, 支o野會好滑, 加埋佢完事射o既精,
記住到時一定要及時抽返佢出o黎囉, 如果唔係一軟之後個套好易甩
有次同前任果陣 ...
識揀日子好緊要,要食事後丸又驚又唔舒服

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-3 15:23 發表 查看引用來源

聽講戴套摩擦感大減?啲咩磨菇頭呀、暴凸青筋呀、全部廢哂武功。

阿蛇,你覺得磨菇頭定青筋重要啲,如果只能揀一樣?
你成日俾埋d 咁難取捨o既選擇題俾人做
真係要揀o既話應該都係磨菇頭... 青筋都好正, 主要係外觀真係超man 同手臂一樣好有力量o既感覺
磨菇頭就真係絕頂o既快感來源, 扯o左之後脤卜卜, 手感口感都咁好
插入去與其話係摩擦其實係個輪廓, 抽插o既時候出o黎果吓勾住o既感覺, 一股酥酥麻麻o既感覺沿住背脊骨直上,
真係人都癲 有記憶之中係未試過一次冇高潮囉
唯一缺點係入後面果吓超痛, 但耐唔中先肛交一次, 前面差唔多隔日就爽, 都值得
如果可以青筋暴現同大大磨菇頭合二為一, 我拼o左條命都會好好保護呢個人條啫

你講得o岩, 一旦戴o左套快感真係大減, 不過一樣咁愛

前往最後回覆