抽插幾下再戴套

收藏  |  訂閱
23  4.5k

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-5-4 03:05 發表 查看引用來源

識揀日子好緊要,要食事後丸又驚又唔舒服
所以囉, 對於o黎m 呢樣o野, 真係又愛又恨

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-4 11:13 AM 發表 查看引用來源

你成日俾埋d 咁難取捨o既選擇題俾人做
真係要揀o既話應該都係磨菇頭... 青筋都好正, 主要係外觀真係超man 同手臂一樣好有力量o既感覺
磨菇頭就真係絕頂o既快感來源, 扯o左之後脤卜卜, 手感口感都咁好   ...
蘑菇頭係天生嘅(莫非大王係磨菇仔?小弟好羨慕呀 😔)。

而青筋,我覺得係後天培養。通常有啲筋肉嘅男人,碌嘢啲筋會凸別凸、或者凸別現。聽講女人愛上爆凸青筋係因為視覺上特別淫穢?會覺得自己好淫。我以前覺得好核突,後來先知竟然原來有女人鍾意。

除咗青筋J,雲石紋青筋波一樣係好嘢嚟。深受用家讚賞。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-4 13:36 發表 查看引用來源

蘑菇頭係天生嘅(莫非大王係磨菇仔?小弟好羨慕呀 😔)。

而青筋,我覺得係後天培養。通常有啲筋肉嘅男人,碌嘢啲筋會凸別凸、或者凸別現。聽講女人愛上爆凸青筋係因為視覺上特別淫穢?會覺得自己好淫。我以前覺得好核突,後來先 ...
大王係黑磨菇 --- 咁你明點解我成日想含佢啦
年紀大啦... 初初一齊果陣, 一來年輕二來新鮮感, 我記得有試過一日口爆過三次 (連埋俾佢插, 之後除低個套69, 俾佢射入口o既)
青筋佢都有d, 不過蘑菇頭更搶眼
你講o既爆凸青筋, 我自己而言係雄偉o既象徵, 即係所謂o既男人味

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-4 04:55 PM 發表 查看引用來源

大王係黑磨菇 --- 咁你明點解我成日想含佢啦
年紀大啦... 初初一齊果陣, 一來年輕二來新鮮感, 我記得有試過一日口爆過三次 (連埋俾佢插, 之後除低個套69, 俾佢射入口o既)
青筋佢都有d, 不過蘑菇頭更搶眼
你講 ...
黑磨菇 - 聽個名堂都覺得興奮(即使我係男人)。你第一次見到,咪啤啤聲濕,猛吞口水?難怪成日要啜爆佢。

我以前好憎自己勃起時包皮上滿佈嘅筋紋,以為畸形,同會驚嚇親啲女。

我又留意到鹹濕漫畫裡面出現啲陽具,全部都係青筋暴現,核突到吖!直至有次你提到青筋J,話係好嘢嚟,我先恍然大悟。而家小弟唔再覺得啲青筋核突啦,甚至覺得幾得意。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-4 17:49 發表 查看引用來源

黑磨菇 - 聽個名堂都覺得興奮(即使我係男人)。你第一次見到,咪啤啤聲濕,猛吞口水?難怪成日要啜爆佢。

我以前好憎自己勃起時包皮上滿佈嘅筋紋,以為畸形,同會驚嚇親啲女。

我又留意到鹹濕漫畫裡面出現啲陽具,全部都係青筋 ...
第一次呀
其實早o係"第一次"之前已經暗戀緊佢囉, 冇錯佢係有出現過o係我d 性幻想之中...
只係冇sm 情節, 果陣仲未知原來佢都o岩呢味o野,
卒之到o左"第一次"果日, 即係意識到將要同佢做果個moment, 未除褲o架, 淨係鍚嘴果陣已經濕晒
見到條o野果刻, 當然顧不得咩o野矜持, 第一時候烏低身去含佢, 心入面諗: 我 - 一 - 定 - 要 - 吞 - 精
(當然都有俾佢插)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-5 09:41 AM 發表 查看引用來源

第一次呀 ...
心入面諗: 我 - 一 - 定 - 要 - 吞 - 精
(當然都有俾佢插) ...
第一次就吞精?嘩,你都狼死。

小弟唯一一次「第一次上床即吞精」事件係個意外,同一個非常唔叻口交嘅女仔做,睇住佢揦手唔成勢,又驚又唔知點嗰個樣,我唔知點解,毫無先兆,突然爆咗。印象中係大爆發,條女成面成口甚至成個喉嚨都係。佢問我吞咗怕唔怕,所以我覺得佢有吞。

小弟極少被人口KO。嗰次係最享受嘅一次口交。亦最難忘。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-5 12:31 發表 查看引用來源

第一次就吞精?嘩,你都狼死。

小弟唯一一次「第一次上床即吞精」事件係個意外,同一個非常唔叻口交嘅女仔做,睇住佢揦手唔成勢,又驚又唔知點嗰個樣,我唔知點解,毫無先兆,突然爆咗。印象中係大爆發,條女成面成口甚至成個喉 ...
條女都真係好純 問得出吞o左怕唔怕, 應該係好可愛好得意o既果種女仔
感覺拍得住失o左縱好耐冇再上性版果位 K妹妹

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-5 03:37 PM 發表 查看引用來源

條女都真係好純 問得出吞o左怕唔怕, 應該係好可愛好得意o既果種女仔
感覺拍得住失o左縱好耐冇再上性版果位 K妹妹
小弟為條女沉過船。係一個幾特別嘅短暫情緣。甚至我諗如果冇發生嗰次沉船,我今日應該仍然係一隻吊兒郎當嘅垃圾狗公。

好多外表純良嘅女仔反而鬼馬。鍾意挑戰極限。淫K姐算係人辦。唔知佢最近有咩新搞作?

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2022-5-3 00:42 發表 查看引用來源
如插幾下再戴,容易有懷孕?男人一開始有一D液體流出,係唔係都會懷孕?
同老婆結婚初期因為佢有食避孕藥,所以好放心中出佢,過咗幾年可能食藥對身體有變化,跟住佢停咗食避孕藥之後, 只有戴套同佢性交,過咗一段時期我同佢都覺得戴套冇以前打真軍咁開心咁興奮 ,之後上半場我就唔帶套 ,到後半段差不多要射嘅時候就帶返套或者外射,好感恩一直以來都冇事發生。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-7 10:38 發表 查看引用來源

同老婆結婚初期因為佢有食避孕藥,所以好放心中出佢,過咗幾年可能食藥對身體有變化,跟住佢停咗食避孕藥之後, 只有戴套同佢性交,過咗一段時期我同佢都覺得戴套冇以前打真軍咁開心咁興奮 ,之後上半場我就唔帶套 ,到後半段差不 ...
打真軍最過癮最開心咁最興奮

前往最後回覆