抽插幾下再戴套

收藏  |  訂閱
6  4.5k

小弟第二次做老竇嗰次,正正就係咁出事。

不過,印象中嗰次真係爽喎。應該係極度危險期,兩個人超級餓。

不過,喂,有時啲嘢,要冒吓險先至過癮嘅。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-3 04:37 PM 發表 查看引用來源

的確... 中出射果吓我未必覺得好特別, 但大磨菇頭拮入去真係超舒服
打晒冷震好感動o既舒服
聽講戴套摩擦感大減?啲咩磨菇頭呀、暴凸青筋呀、全部廢哂武功。

阿蛇,你覺得磨菇頭定青筋重要啲,如果只能揀一樣?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-4 11:13 AM 發表 查看引用來源

你成日俾埋d 咁難取捨o既選擇題俾人做
真係要揀o既話應該都係磨菇頭... 青筋都好正, 主要係外觀真係超man 同手臂一樣好有力量o既感覺
磨菇頭就真係絕頂o既快感來源, 扯o左之後脤卜卜, 手感口感都咁好   ...
蘑菇頭係天生嘅(莫非大王係磨菇仔?小弟好羨慕呀 😔)。

而青筋,我覺得係後天培養。通常有啲筋肉嘅男人,碌嘢啲筋會凸別凸、或者凸別現。聽講女人愛上爆凸青筋係因為視覺上特別淫穢?會覺得自己好淫。我以前覺得好核突,後來先知竟然原來有女人鍾意。

除咗青筋J,雲石紋青筋波一樣係好嘢嚟。深受用家讚賞。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-4 04:55 PM 發表 查看引用來源

大王係黑磨菇 --- 咁你明點解我成日想含佢啦
年紀大啦... 初初一齊果陣, 一來年輕二來新鮮感, 我記得有試過一日口爆過三次 (連埋俾佢插, 之後除低個套69, 俾佢射入口o既)
青筋佢都有d, 不過蘑菇頭更搶眼
你講 ...
黑磨菇 - 聽個名堂都覺得興奮(即使我係男人)。你第一次見到,咪啤啤聲濕,猛吞口水?難怪成日要啜爆佢。

我以前好憎自己勃起時包皮上滿佈嘅筋紋,以為畸形,同會驚嚇親啲女。

我又留意到鹹濕漫畫裡面出現啲陽具,全部都係青筋暴現,核突到吖!直至有次你提到青筋J,話係好嘢嚟,我先恍然大悟。而家小弟唔再覺得啲青筋核突啦,甚至覺得幾得意。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-5 09:41 AM 發表 查看引用來源

第一次呀 ...
心入面諗: 我 - 一 - 定 - 要 - 吞 - 精
(當然都有俾佢插) ...
第一次就吞精?嘩,你都狼死。

小弟唯一一次「第一次上床即吞精」事件係個意外,同一個非常唔叻口交嘅女仔做,睇住佢揦手唔成勢,又驚又唔知點嗰個樣,我唔知點解,毫無先兆,突然爆咗。印象中係大爆發,條女成面成口甚至成個喉嚨都係。佢問我吞咗怕唔怕,所以我覺得佢有吞。

小弟極少被人口KO。嗰次係最享受嘅一次口交。亦最難忘。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-5 03:37 PM 發表 查看引用來源

條女都真係好純 問得出吞o左怕唔怕, 應該係好可愛好得意o既果種女仔
感覺拍得住失o左縱好耐冇再上性版果位 K妹妹
小弟為條女沉過船。係一個幾特別嘅短暫情緣。甚至我諗如果冇發生嗰次沉船,我今日應該仍然係一隻吊兒郎當嘅垃圾狗公。

好多外表純良嘅女仔反而鬼馬。鍾意挑戰極限。淫K姐算係人辦。唔知佢最近有咩新搞作?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-7 02:53 PM 發表 查看引用來源

其實會唔會只係你地先入為主, 因為人地外表純良就斷定o左人地應該都係冇咩情趣,
之後只要對方放少少就覺得人地係非常open?

淫K嘛, d 咸濕o野我唔知, 面對面我估就算搵煙頭辣佢都肯講
不過對波好似挺o左, 無 ...
我認真諗咗一陣... 先入為主...我諗每個人都會。但我確實認為,一個人嘅外表唔太反映佢對性嘅態度。

譬如之前講過嘅令小弟沉船嘅女仔,第一眼見佢嗰陣,佢染咗一頭金髮,談吐主動尤其對男性,加埋佢嘅職業,我以為佢係一個玩玩下、逢仔必上嘅女仔。憑佢嘅衣著氣質,小弟甚至認定佢係大陸女仔。當然,後尾我先知原來我嘅主觀印象錯哂。

佢係一個為咗夢想可以不惜一切非常單純嘅女仔。可惜不幸地遇人不淑。

尋日母親節,我一時突然諗起,唔知淫K做媽咪未?淫K姐同阿蛇有一樣共通點:就係不斷追求做一個滿分嘅性愛對象。但你哋有冇諗過,性愛嘅終極其實係懷孕生仔?順便將topic帶番返去「無套生插未正式射精但大量精前液可能已流出唔知O唔OK」呢個討論。

前往最後回覆