下川岛,玩贫乳倉妹

收藏  |  訂閱
13  3.6k

下川岛,玩贫乳倉妹

係昌安蓮花退房,去飲茶,買的嘢,去信禾車站搭
10點半車 ,60人仔,好能貴,去台山下川既,山咀碼頭去下川獨樹灣码頭    ,到剛好有船去下川
, 船費又5.60,耍塔車去下川皇府灣, 又耍錢,

入皇府灣又耍40,50入埸,入到皇府灣沿海边石路,两边椰林夾道, 到左一排望海酒店
    租左 沙灘旁全海景酒店房,150人仔 ,有露台,一張4尺,一張5尺床,放低行李,沖個快涼,落去食店医肚, 再返酒店己有阿姊嬲客,
未去下川己從各方的帖己知近沙灘既酒店地下全都有倉,個時倉囡公價過夜400,1q200,但阿姊話自己酒店客1q上自己房只收
150,過夜400九点後,見幾件倉囡玩緊牌,一件塘边鹤,就同阿姊講件塘边鹤妹仔,就一起回房沖涼 ,妹仔贫乳 屌個閪仔, ,屌完問佢過夜,佢话唔做過夜

你老母以前係個度做倉妹

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-5-5 13:34 發表 查看引用來源
你老母以前係個度做倉妹
吾好泄露國家秘密。
因住佢老母要捉你開返一獲。

回覆 3# voking 的帖子

嘩,好恐怖,唔好哇,佢老母有好多性病,我唔想屌呀

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-5-6 05:41 發表 查看引用來源
嘩,好恐怖,唔好哇,佢老母有好多性病,我唔想屌呀
賤格,閪人,我X你全族女人中出個X

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-5-11 11:17 發表 查看引用來源
賤格,閪人,我X你全族女人中出個X
你扯到旗先講啦。
你食三粒偉個都起吾到頭,點𨳒呀?

引用:
原帖由 voking 於 2022-5-12 23:44 發表 查看引用來源

你扯到旗先講啦。
你食三粒偉個都起吾到頭,點𨳒呀?
有人工能,射漒水,****1,出帖又冇乜,開口屌老母屌你全族女人閪,插完灌漒水

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-5-13 08:31 發表 查看引用來源
有人工能,射漒水,****1,出帖又冇乜,開口屌老母屌你全族女人閪,插完灌漒水
插完灌漒水入你梁親個度。

引用:
原帖由 voking 於 2022-5-15 01:24 發表 查看引用來源

插完灌漒水入你梁親個度。
用人工能,插完射漒水,嫖你X母爛化西,出帖又冇犯你,開口屌老母屌你全族女人閪,用人工能插完射漒水

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-5-15 06:39 發表 查看引用來源
用人工能,插完射漒水,嫖你X母爛化西,出帖又冇犯你,開口屌老母屌你全族女人閪,用人工能插完射漒水
我冇𨳒你老母吖。係佢老人家出嚟賣,俾其他人x咋。
我對老偶冇興趣。

前往最後回覆