下川岛,玩贫乳倉妹

收藏  |  訂閱
14  7.6k

下川岛,玩贫乳倉妹

係昌安蓮花退房,去飲茶,買的嘢,去信禾車站搭
10點半車 ,60人仔,好能貴,去台山下川既,山咀碼頭去下川獨樹灣码頭    ,到剛好有船去下川
, 船費又5.60,耍塔車去下川皇府灣, 又耍錢,

入皇府灣又耍40,50入埸,入到皇府灣沿海边石路,两边椰林夾道, 到左一排望海酒店
    租左 沙灘旁全海景酒店房,150人仔 ,有露台,一張4尺,一張5尺床,放低行李,沖個快涼,落去食店医肚, 再返酒店己有阿姊嬲客,
未去下川己從各方的帖己知近沙灘既酒店地下全都有倉,個時倉囡公價過夜400,1q200,但阿姊話自己酒店客1q上自己房只收
150,過夜400九点後,見幾件倉囡玩緊牌,一件塘边鹤,就同阿姊講件塘边鹤妹仔,就一起回房沖涼 ,妹仔贫乳 屌個閪仔, ,屌完問佢過夜,佢话唔做過夜

幾耐世紀以前既事 ? ! 個時你老母開始係新洲做企企未

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-5-4 23:05 發表 查看引用來源
幾耐世紀以前既事 ? ! 個時你老母開始係新洲做企企未
2010年,十多年前,人生:医就五年,濑尿濑屎
唔医最多三年,一發就

瀨得閪多,會易有喉癌或舌癌,有科學根據,但會導致大小便失禁?

引用:
原帖由 stord823 於 2022-5-7 15:35 發表 查看引用來源
瀨得閪多,會易有喉癌或舌癌,有科學根據,但會導致大小便失禁?
前列腺,用得春药多,中招多,副泌尿架生,括约肌老化十年, 割左可能驳唔到賓州出,要驳膀胱出,揹尿袋又电療加速括约硬化,忍唔到屎要夾片,

回覆 5# 西九理性的羊羊 的帖子

真係出嚟行,遲早要還,保重啦

引用:
原帖由 stord823 於 2022-5-8 13:52 發表 查看引用來源
真係出嚟行,遲早要還,保重啦
人始終要走,人老机器壞,好食咪血管糖尿,好滾咪花柳腎虧,人始終揾樣嘢:走

師兄保重! 不要放棄!

引用:
原帖由 cybercar 於 2022-5-9 21:08 發表 查看引用來源
師兄保重! 不要放棄!
我梗唔会放棄,若內地真未能通關,我会去泰國,泰國打前列E,玩下泰妹,妖同TS,秦国我去過三次,都有S P,過去嘗下泰國風月

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-5-13 22:54 發表 查看引用來源
我梗唔会放棄,若內地真未能通關,我会去泰國,泰國打前列E,玩下泰妹,妖同TS,秦国我去過三次,都有S P,過去嘗下泰國風月
呢 d 就真係享受人生喇.

前往最後回覆