上一頁下一頁
發新話題

那次露營的事

收藏  |  訂閱
61  20.7k

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-5-8 23:37 發表 查看引用來源
有冇殺人既新聞?你講到好確實,喂冇呀?作出黎架?

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-5-8 23:44 發表 查看引用來源
吾夠人講就吠啦,
可憐可悲的漢奸走狗。
笑死,你都幾失敗,做5毛做到入1881,仲要扮正義,但係咸濕果隻。

入得呢個版,都係咸濕,覺得自己咁正氣,笑死人

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-8 23:54 發表 查看引用來源

有冇殺人既新聞?你講到好確實,喂冇呀?作出黎架?
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200422/mobile/bkn-20200422141516775-0422_00822_001.html

你不如又講下呢單?

https://news.mingpao.com/ins/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20200424/s00001/1587705727638/%E5%B0%87%E8%BB%8D%E6%BE%B3%E9%80%A3%E5%84%82%E7%89%86%E6%96%AC%E5%82%B73%E4%BA%BA-%E5%A4%B1%E6%A5%AD%E5%B0%8E%E9%81%8A%E5%88%A4%E5%9B%9A45%E6%9C%88

你呢個正義淫魔,你其身不正,上1881做咩?研究歷史,定打飛機呀?
笑死我,你自己都係垃圾,係到講愛國..haha

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-8 23:57 發表 查看引用來源

笑死,你都幾失敗,做5毛做到入1881,仲要扮正義,但係咸濕果隻。

入得呢個版,都係咸濕,覺得自己咁正氣,笑死人
我吾正氣,
男人一定咸濕,
但人有底線的,
革命吾去打林鄭吾去打解放軍,
去打普通反對你地的市民?
點講都吾通丫。

你地去佔領石崗軍營我没意見,
佔領彌敦道,只算小人所為。

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-5-9 00:05 發表 查看引用來源
我吾正氣,
男人一定咸濕,
但人有底線的,
革命吾去打林鄭吾去打解放軍,
去打普通反對你地的市民?
點講都吾通丫。

你地去佔領石崗軍營我没意見,
佔領彌敦道,只算小人所為。 ...
你慳d啦,你地斬人,傷人就得?你唔你地點害個社會?
開口埋口,講正義,而家上1881 講呢d?你不如係到開個post 講愛國
不知所謂

我談不上愛國,
你可去打共產黨丫,
你打林鄭都可丫,
但不可打反對你地的普通市民。

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-5-9 00:10 發表 查看引用來源
我談不上愛國,
你可去打共產黨丫,
你打林鄭都可丫,
你答我先,斬人,傷人既新聞,係你地既人做,點解你唔講?
你地都打普通市民
仲有,你個咸濕佬,講底線,你自己都冇道理底線,米又暗暗上網做衰野,你根本都冇資格講人。
你走啦

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-9 00:07 發表 查看引用來源

你慳d啦,你地斬人,傷人就得?你唔你地點害個社會?
開口埋口,講正義,而家上1881 講呢d?你不如係到開個post 講愛國
不知所謂
誰傷人打人,你找他復仇,講得通丫,
你求9其找個反對的人就打,
什麼道理?

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-5-9 00:10 發表 查看引用來源
我談不上愛國,
你可去打共產黨丫,
你打林鄭都可丫,
好煩啊!點解呢個版都要講政治啊?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆