上一頁下一頁
發新話題

那次露營的事

收藏  |  訂閱
61  20.7k

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-5-9 00:13 發表 查看引用來源
誰傷人打人,你找他復仇,講得通丫,
你求9其找個反對的人就打,
什麼道理?
喂你地而家斬人都係斬唔同政見既人,咁你地又得?
你始終唔敢正面回答,你地藍人就係咁

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-9 00:13 發表 查看引用來源

你答我先,斬人,傷人既新聞,係你地既人做,點解你唔講?
你地都打普通市民
仲有,你個咸濕佬,講底線,你自己都冇道理底線,米又暗暗上網做衰野,你根本都冇資格講人。
你走啦 ...
我無暗暗上綱丫,
我明目張胆的,
我重申,我不是藍,
我只反黄的行為,
你地去打林鄭打解放軍,
我没意見,
你地攪普通市民,
就係懦夫行為。

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-9 00:15 發表 查看引用來源

什麼道理?

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-9 00:15 發表 查看引用來源

他斬人當然錯啦,
都拉了啦,
他錯,就代表你們對?

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-5-9 00:22 發表 查看引用來源
什麼道理?
夠啦!

請你尊重吓樓主啦 你咁騎劫人地個post 講呢D話題 何必呢?要講唔該自己開個帖講飽佢 OK?

引用:
原帖由 tcchao 於 2022-5-9 00:29 發表 查看引用來源

夠啦!

請你尊重吓樓主啦 你咁騎劫人地個post 講呢D話題 何必呢?要講唔該自己開個帖講飽佢 OK?
請注意,我絕大多數只是回覆他人。

[attach]40082582[/attach]
引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-6 23:51 發表 查看引用來源
應該係佔中時期,當時係要求普選時間表,沒有暴力發生,亦沒有天使,只有好人用有限暴力驅散聚集人群。
睇返擒日場大龍鳳,更支持樓主當年和平表達訴求!
https://zh.m.wikipedia.org/wiki/%E6%A5%8A%E6%85%95%E7%90%A6%E8%A8%88%E5%8A%83
楊慕琦計劃

[attach]40082585[/attach]

附件

回覆 30# yjjjoe 的帖子

咁鍾意 大6死反大6去含翠翠家畜屍條𨶙頭

回覆 46# yjjjoe 的帖子

腦癱殘就死上大陸喇 入黎睇成人野 你就戇撚鳩講斬人

引用:
原帖由 galex888 於 2022-5-9 07:48 發表 查看引用來源
咁鍾意 大6死反大6去含翠翠家畜屍條𨶙頭
香港就是中國啦,
吾滿意丫。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆