那次露營的事

收藏  |  訂閱
12  20.7k

那次露營的事

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-5-7 00:10 發表 查看引用來源

我諗估到乜嘢原因,respect你👍👍
謝謝

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 2022-5-7 00:42 發表 查看引用來源
那些年,有人會覺得好亂,但我諗係最美麗嘅時光,無論係對人定係露營嘅地方
同意呀

引用:
原帖由 兩腳一伸 於 2022-5-7 06:13 發表 查看引用來源
真,係個時真係好多失望化為欲望,大家互相取暖
你都有??

引用:
原帖由 825 於 2022-5-7 13:38 發表 查看引用來源
原來係天使
原來你係藍

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-5-8 22:55 發表 查看引用來源
夠你地狗屁?
憑什麼你地可以打人刹人放火?
人多就可以打不同意你們的人?
嘩,惡到呢。
人一黄真係什麼道理都没有的了?
''
你都唔好咁過份,
邊到有殺人放火,你唔好亂9咁up
你搵返d報導出黎
你班藍人就係亂源,製造社會矛盾

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-5-8 23:37 發表 查看引用來源
有冇殺人既新聞?你講到好確實,喂冇呀?作出黎架?

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-5-8 23:44 發表 查看引用來源
吾夠人講就吠啦,
可憐可悲的漢奸走狗。
笑死,你都幾失敗,做5毛做到入1881,仲要扮正義,但係咸濕果隻。

入得呢個版,都係咸濕,覺得自己咁正氣,笑死人

你不如又講下呢單?

https://news.mingpao.com/ins/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20200424/s00001/1587705727638/%E5%B0%87%E8%BB%8D%E6%BE%B3%E9%80%A3%E5%84%82%E7%89%86%E6%96%AC%E5%82%B73%E4%BA%BA-%E5%A4%B1%E6%A5%AD%E5%B0%8E%E9%81%8A%E5%88%A4%E5%9B%9A45%E6%9C%88

你呢個正義淫魔,你其身不正,上1881做咩?研究歷史,定打飛機呀?
笑死我,你自己都係垃圾,係到講愛國..haha

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-5-9 00:05 發表 查看引用來源
我吾正氣,
男人一定咸濕,
但人有底線的,
革命吾去打林鄭吾去打解放軍,
去打普通反對你地的市民?
點講都吾通丫。

你地去佔領石崗軍營我没意見,
佔領彌敦道,只算小人所為。 ...
你慳d啦,你地斬人,傷人就得?你唔你地點害個社會?
開口埋口,講正義,而家上1881 講呢d?你不如係到開個post 講愛國
不知所謂

前往最後回覆