上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
168  10.4k

中佬廢佬天然啲銀髮/白髮好一啲, 小弟現正處於呢個境況.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-5 07:54 發表 查看引用來源
...
大部分男仕都系咁

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-6-6 07:38 發表 查看引用來源
大部分男仕都系咁
弊在似埋 fit 佬咁「俊」..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-6 07:47 發表 查看引用來源

弊在似埋 fit 佬咁「俊」..
男女都會踏入這階段

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-3 06:25 PM 發表 查看引用來源

怕你試咗會比人爆⋯爆你樽呀

不過你想試都可以嘅⋯唔ok咪即剪再染返深色囉

咩都要試下嘅😈
係呀呵,試吓都無妨。

爆樽?唓,小弟識執生㗎啦。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-5 09:54 AM 發表 查看引用來源
...
唉,係嘅,染髮好麻煩。

小弟家族男人冇脫髮問題(老人家都頭髮濃密),但50歲打後會開始白。我預計自己將來都係會咁。

我留意到有啲中佬個頭白哂之後,會走去染金。可能心態同小弟差不多。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-6 11:24 發表 查看引用來源

係呀呵,試吓都無妨。

爆樽?唓,小弟識執生㗎啦。
係啦⋯依家唔試唔通等7老80至試咩

你爆開人⋯希望你比人爆下😆

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-6 11:38 發表 查看引用來源

唉,係嘅,染髮好麻煩。

小弟家族男人冇脫髮問題(老人家都頭髮濃密),但50歲打後會開始白。我預計自己將來都係會咁。

我留意到有啲中佬個頭白哂之後,會走去染金。可能心態同小弟差不多。 ...
脫髮問題好難話家族影響, 事關而家食嘅飲嘅唔多唔少都牽涉到基因改造, 分分鐘令個人提早變化; 染金毛一定冇興趣, 天然銀色/白色都唔錯, 個人精神唔好頭耷耷寒背已經 very good; 另類問題男女都有機會遇到, 有朋友問過下面啲毛變銀變白會點做, 由得佢、高風險染吓佢、修剪甚至剃咗佢 ? 點做呢 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-7 06:43 發表 查看引用來源

脫髮問題好難話家族影響, 事關而家食嘅飲嘅唔多唔少都牽涉到基因改造, 分分鐘令個人提早變化; 染金毛一定冇興趣, 天然銀色/白色都唔錯, 個人精神唔好頭耷耷寒背已經 very good; 另類問題男女都有機會遇到, 有朋友 ...
脫髮唔緊要⋯最怕留長一邊遮住⋯

下面染髮會唔會太激? 如果接受到而唔影響白都ok….再唔係就脫晒佢

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-7 10:37 發表 查看引用來源

脫髮唔緊要⋯最怕留長一邊遮住⋯

下面染髮會唔會太激? 如果接受到而唔影響白都ok….再唔係就脫晒佢
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-7 06:43 發表 查看引用來源

脫髮問題好難話家族影響, 事關而家食嘅飲嘅唔多唔少都牽涉到基因改造, 分分鐘令個人提早變化; 染金毛一定冇興趣, 天然銀色/白色都唔錯, 個人精神唔好頭耷耷寒背已經 very good; 另類問題男女都有機會遇到, 有朋友 ...
因為有啲人兄人姐覺得頭髮灰白或者全白畀人看到覺得蒼老,所以將頭髮染黑。有時喺街度見到人全頭都係白髮, 望落去都幾有型,至於下面有白髮呢個完全冇問題,因為只有你嘅伴侶先可以望到,有時可能會增加性趣。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆