上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
168  10.3k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-9 15:07 發表 查看引用來源

容量...死火,唔知喎。 爆咗之後check下咪知囉。我有量杯!

睇下你有冇本事爆到人先。htt ...
又俾我諗到d 野
人奶可以俾老公飲, 咁老公都可以.. 如果可以.. maybe 射一大杯出o黎
同做完手術飲魚湯加速傷口痊癒一樣嘛, 用刑完畢之後唧番杯出o黎補補, 鞭痕快d 消失, 早日可以再玩過

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-10 08:55 發表 查看引用來源

唔係對無毛男特別有興趣

你諗下⋯見到有個外型唔錯嘅人跑街、做gym、踢波或游水⋯突然意起gut c兄講嘅剃毛論⋯就會spot下佢係咪剃咗呢?!🤭

咁你又覺得男人剃定唔剃好? ...
查實呢樣同女仕嘅差不多, 有需要嘅想方便啲嘅處理吓佢, 好似剪髮一樣, 有人愛留長有人要偷薄佢甚至脫光佢, 剃毛脫毛好似女仕做嘅會接受過男仕, 外地唔少鬼佬都係冇毛一族, 方便運動又好性方面少層障礙又好, 冇乜問題, 本地更衣室都見過冇毛(包括基佬), 自己覺得正就 ok.

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-9 06:08 PM 發表 查看引用來源

運動人仕剃毛.....真係令人想入非非

係啦....情趣之一.....剃毛令我諗起當年jacky ma.....

似乎你年中剃唔少
唔少!剃自己囉。

我唔識佢。啱啱google咗。無語。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-10 10:55 AM 發表 查看引用來源

唔係對無毛男特別有興趣

你諗下⋯見到有個外型唔錯嘅人跑街、做gym、踢波或游水⋯突然意起gut c兄講嘅剃毛論⋯就會spot下佢係咪剃咗呢?!🤭

咁你又覺得男人剃定唔剃好? ...
男人下體完全冇毛確實係...趕客㗎!我都唔明點解自己以前可以咁7,夠膽死光脫脫走去食女。

人生污點呀。 影響人食慾。又自毀形象。不過,過去咗就過去咗。

而家會用一支男性用groomer,J毛trim到number 1。袋毛+會陰毛+pat毛全剃。小弟下體毛多且剛,唔trim好辛苦。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-10 10:54 發表 查看引用來源

查實呢樣同女仕嘅差不多, 有需要嘅想方便啲嘅處理吓佢, 好似剪髮一樣, 有人愛留長有人要偷薄佢甚至脫光佢, 剃毛脫毛好似女仕做嘅會接受過男仕, 外地唔少鬼佬都係冇毛一族, 方便運動又好性方面少層障礙又好, 冇乜問 ...
都係㗎⋯最緊要個人喜好
脫下面毛我覺得男同女都ok….

反而唔好一堆雜草咁囉⋯

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-10 10:59 發表 查看引用來源

唔少!剃自己囉。

我唔識佢。啱啱google咗。無語。
要剃得好密下🤭

都叫你搵幫手啦⋯到時互剃又得⋯幾好!

Jacky Ma修毛事件當年好多人嘩嘩嘩㗎⋯人哋係出名髮型師黎㗎

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-10 11:18 發表 查看引用來源

男人下體完全冇毛確實係...趕客㗎!我都唔明點解自己以前可以咁7,夠膽死光脫脫走去食女。

人生污點呀。 影響人食慾。又自毀形象。不過,過去咗就 ...
咁光脫脫又唔會趕客喎⋯某程度上係乾淨⋯

唔係污點啦⋯可以再試下喎😎

剛嘅意思係硬? 咁如果好多嘅話,我都覺得修咗會好d⋯一堆雜草真心難頂🤢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-10 11:20 AM 發表 查看引用來源

又俾我諗到d 野
人奶可以俾老公飲, 咁老公都可以.. 如果可以.. maybe 射一大杯出o黎
同做完手術飲魚湯加速傷口痊癒一樣嘛, 用刑完畢之後唧番杯出o黎補補, 鞭痕快d 消失, 早日可以再玩過 ...
呢個玩法...印象中,曾經有條茂利向娘娘啟奏過。不過,有人可能冇留意到啦。

射嗰陣,由女人揸住隻杯放係口邊,男人瞄準杯口發射。咁樣比較容易確保每滴精精都成為杯中物。

仲有!杯方面都幫你諗埋啦!我知你同大王鍾情紅酒。但!小弟斗膽建議選用light-bodied白酒杯。太大隻杯,會顯大材小用吖嘛。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-10 01:19 PM 發表 查看引用來源

都係㗎⋯最緊要個人喜好
脫下面毛我覺得男同女都ok….

反而唔好一堆雜草咁囉⋯
雜草叢生真係唔掂。至少修返整齊佢。

聽過一個傳說:男人見到條女下體完全冇毛,一定要識做,否則會好冇禮貌。唔知係咪真係?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-10 01:22 PM 發表 查看引用來源

要剃得好密下🤭

都叫你搵幫手啦⋯到時互剃又得⋯幾好!

Jacky Ma修毛事件當年好多人嘩嘩嘩㗎⋯人哋係出名髮型師黎㗎
演藝界真係無奇不有。最PK嘅係,反面之後咩私隱都可以爆。

你都覺得互剃唔錯呀呵?自己「玩具」自己處理。你會唔會試吓先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆