上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
168  10.3k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-10 01:29 PM 發表 查看引用來源

咁光脫脫又唔會趕客喎⋯某程度上係乾淨⋯

唔係污點啦⋯可以再試下喎😎

剛嘅意思係硬? 咁如果好多嘅話,我都覺得修咗會好d⋯一堆雜草真心難頂🤢 ...
唔lu,而家覺得下體有番啲毛man啲。只剃袋袋、會陰、pat pat

剛毛 = 密而硬嘅毛。聽講剛毛人仕零舍鹹濕。C姐莫非又係?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-10 11:51 發表 查看引用來源

呢個玩法...印象中,曾經有條茂利向娘娘啟奏過。不過,有人可能冇留意到啦。

射嗰陣,由女人揸住隻杯放係口邊,男人瞄準杯口發射。咁樣比較容易確保每滴精精都成為杯中物。

仲有!杯方面都幫你諗埋啦!我知你同大王鍾情紅 ...
真係冇咩印象...

不如再玩大d 啦! 射滿一個浴缸! 暖暖地由頭浸到落腳
想像到沖涼房果陣味有幾咁腥...
久唔久烏個頭落去嗒一啖, 不過要食o左藥/ 打o左針先好玩, 如果唔係游o左幾粒子孫入去搞大o左個肚真係金翅仆街鳥

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-10 12:33 發表 查看引用來源

唔lu,而家覺得下體有番啲毛man啲。只剃袋袋、會陰、pat pat

剛毛 = 密而硬嘅毛。聽講剛毛人仕零舍鹹濕。C姐莫非又係? ...
似乎你好精於修下體毛喎🤭

唔怪之得你想當年咁食得啦🫢

點至叫硬?下體毛硬勁都唔會點硬㗎?🤔

我係屬於⋯😐

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-10 12:09 發表 查看引用來源

雜草叢生真係唔掂。至少修返整齊佢。

聽過一個傳說:男人見到條女下體完全冇毛,一定要識做,否則會好冇禮貌。唔知係咪真係? ...
係囉⋯修返整齊至好見人😂

你又係邊聽返黎? 講個個人咪你自己囉⋯明明見到就急不及待咁去⋯😏

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-10 12:22 發表 查看引用來源

演藝界真係無奇不有。最PK嘅係,反面之後咩私隱都可以爆。

你都覺得互剃唔錯呀呵?自己「玩具」自己處理。你會唔會試吓先?
咩都爆晒真係好賤格

互剃唔好咩?why not?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-10 14:55 發表 查看引用來源

真係冇咩印象...

想像到沖涼房果陣味有幾咁腥...
久唔久烏個頭落去嗒一啖, 不過要食o左藥/ 打o左針先好玩, 如果唔係游o左幾粒子孫入去搞大o左個肚真係金 ...
要儲幾耐至滿一浴缸🤣🤣🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-10 04:55 PM 發表 查看引用來源
...
...
嘩,玩到咁大? 嗰隻咩動物嚟?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-10 04:58 PM 發表 查看引用來源
...
點至叫硬?下體毛硬勁都唔會點硬㗎?🤔

我係屬於⋯😐
又多又密,摸到拮手嘅,就係剛毛。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-10 05:00 PM 發表 查看引用來源

...
你又係邊聽返黎? 講個個人咪你自己囉⋯明明見到就急不及待咁去⋯😏
女人冇毛又真係幾inviting嘅。 唔撲上去大啖,似乎真係講唔過去。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-10 16:19 發表 查看引用來源

又多又密,摸到拮手嘅,就係剛毛。
拮手🤔🤔🤔我覺得係剃咗生返出黎至會咁

咁你真係好粗生😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆