上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
168  10.3k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 04:02 PM 發表 查看引用來源

睇咗你個兩位代表⋯前者嘅劇我鍾意睇⋯但女人味就⋯各花入各眼⋯後者唔得喎⋯頂盡才女⋯
邱淑貞又如果?

男人味⋯究竟係黃德斌個款佬味定chok到暈嘅三哥款? ...
喂,三哥得喎!黃德斌都幾好。邱淑貞冇留意。但鍾楚紅絕對係小弟top 10必扑之選(80年代嘅佢),好啱小弟口味。

男人味同佬味性質相近,但有些微差別。男人味=正。佬味則比較中性,可褒可貶,我會話梁朝偉嗰啲係男人味。而張耀揚(阿蛇至愛)、張繼聰、周仔嗰啲係佬味。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 14:52 發表 查看引用來源

喂,三哥得喎!黃德斌都幾好。邱淑貞冇留意。但鍾楚紅絕對係小弟top 10必扑之選(80年代嘅佢),好啱小弟口味。

男人味同佬味性質相近,但有些微差別。男人味=正。佬味則比較中性,可褒可貶,我會話梁朝偉嗰啲係男人味。 ...
黃德斌好有地盤佬feel😅
鍾楚紅係正啦⋯邱淑貞都唔差
個陣d女明星係正好多

梁朝偉我真係唔識欣賞😅
張耀揚好多人鍾意㗎⋯佢個期仲有個叫鄭浩男!
男人味我諗起george coolney....ER個陣已經睇中咗佢㗎喇😜
佬味⋯木村應該算⋯佢屬於愈老愈好睇

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 05:11 PM 發表 查看引用來源

黃德斌好有地盤佬feel😅
鍾楚紅係正啦⋯邱淑貞都唔差
個陣d女明星係正好多

梁朝偉我真係唔識欣賞😅
張耀揚好多人鍾意㗎⋯佢個期仲有個叫鄭浩男!
男人味我諗起george coolney....ER個陣已經睇中咗佢㗎喇😜
佬味⋯木 ...
以前都麻麻地偉佬。係最近睇咗某齣西片先開始識貨,瘋狂翻炒返佢以前啲戲。不過我諗男人睇男人,同女人係完全唔同。身邊頗多妹妹仔話佢正㗎(唔排除名牌效應)。我阿嫲以前都冧佢啦,會指住個電視機話:呢個男仔真係好好樣。

烏鴉係有男人味嘅,古惑仔嗰個時期,不過MK味亦同樣勁!啱啱search咗佢近況,我嘩咗。有冇搞錯,阿蛇曾經FF嘅男人?

C姐識貨喎,ER型佬梗係好嘢啦!

木村佬咗之後亦都好正,但我唔知佢嗰種算唔算係男人味。或者如果man番少少可能更好?剛陽味不足係亞洲男人通病。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-2 08:54 發表 查看引用來源

以前都麻麻地偉佬。係最近睇咗某齣西片先開始識貨,瘋狂翻炒返佢以前啲戲。不過我諗男人睇男人,同女人係完全唔同。身邊頗多妹妹仔話佢正㗎(唔排除名牌效應)。我阿嫲以前都冧佢啦,會指住個電視機話:呢個男仔真係好好樣。
...
係我一直唔識欣賞偉仔😩⋯尤其佢對電眼⋯我真係一d都feel唔到點電法⋯我身邊都好多人話佢正㗎⋯無論男女⋯瘋狂翻炒佢嘅戲⋯有排睇啦

之前有報導報咗烏鴉近況⋯我都忍唔住講咗句「攪乜」定受咗咩刺激?唔知蛇C姐睇到佢曾經嘅FF對象變成咁會點諗呢
ER佬真心又型又man

我只可以講木村老咗比佢後生好睇好多囉⋯佢唔係男人味黎㗎⋯純粹愈老愈耐看,又唔走樣個款😎
突然諗起鄭伊麵⋯佢都ok

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 14:52 發表 查看引用來源

男人味同佬味性質相近,但有些微差別。男人味=正。佬味則比較中性,可褒可貶,我會話梁朝偉嗰啲係男人味。 ...
嘩~~ 估唔到你仲記得
叻仔

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-2 09:57 發表 查看引用來源

係我一直唔識欣賞偉仔😩⋯尤其佢對電眼⋯我真係一d都feel唔到點電法⋯我身邊都好多人話佢正㗎⋯無論男女⋯瘋狂翻炒佢嘅戲⋯有排睇啦

之前有報導報咗烏鴉近況⋯我都忍唔住講咗句「攪乜」定受咗咩刺激?唔知蛇C姐睇到 ...
老實講, 係冇乜點囉
都快60啦, 真愛不在乎年齡 當然, 而家個look 係好難會再令人有性幻想, 但再講一次, 都快60啦, 人地自己都唔想o架
當年烏鴉哥赤裸上身拎住西瓜刀果個look.... 不知幾想將西瓜刀換成籐條, 之後你懂的
跟住跪o係佢前面幫佢解開褲頭... 之後你又懂的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-2 11:26 發表 查看引用來源

老實講, 係冇乜點囉
都快60啦, 真愛不在乎年齡 當然, 而家個look 係好難會再令人有性幻想, 但再講一次, 都快60啦, 人地自己都唔想o架
當年烏鴉哥赤裸上身拎住西瓜刀果個look.... 不知幾想將西瓜刀換成籐 ...
係喎。快60,其實都算係咁
我懂的🤭⋯FF中

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-2 11:57 AM 發表 查看引用來源...木村老咗比佢後生好睇好多囉⋯佢唔係男人味黎㗎⋯純粹愈老愈耐看,又唔走樣個款😎 突然諗起鄭伊麵⋯佢都ok ...
確係襟睇。如果你問我,我覺得「協奏曲」嗰陣係佢顏值最頂峰時期。套劇個結局真係超正:兩男一女從此同居,晚晚3P(合理假設),過住神仙生活。

你諗到伊麵可能因為又係長髮look?點睇男人留長髮,C姐?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-2 14:14 發表 查看引用來源

確係襟睇。如果你問我,我覺得「協奏曲」嗰陣係佢顏值最頂峰時期。套劇個結局真係超正:兩男一女從此同居,晚晚3P(合理假設),過住神仙生活。

你諗到伊麵可能因為又係長髮look?點睇男人留長髮,C姐?https://finance ...
C兄對3P念念不忘喎⋯我反而最鍾意佢唔好樣個陣嘅戀愛世紀喎⋯最重要有松隆子⋯

嗱⋯長髮就好蝦人留嘅⋯要睇下襯唔襯自己先囉⋯伊麵長度接受到⋯再長就覺得怕⋯係街見到男人留到紮起頭髮就會諗點解要咁做? 即係除非佢有情意結囉⋯否唔係歧視⋯只係男人唔會覺得唔方便咩? 夏天又熱到暈咁

莫非你想留長?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-2 14:14 發表 查看引用來源

你諗到伊麵可能因為又係長髮look?點睇男人留長髮,C姐?https://finance ...
Big NO
對長髮男冇乜好感, 唔知點解硬係形住佢地好賤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆