上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
168  10.2k

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

一個四、五十歲嘅女性仲係衣著性感,就可以判斷佢係一個仍然非常需要有性生活嘅女人?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-7 09:58 發表 查看引用來源
一個四、五十歲嘅女性仲係衣著性感,就可以判斷佢係一個仍然非常需要有性生活嘅女人?
除了衣著,亦可參考女方跟你溝通時的儀態表情,談話用語等

引用:
原帖由 pineapple006 於 2022-5-10 06:53 發表 查看引用來源
還有身體語言

引用:
原帖由 pineapple006 於 2022-5-10 06:53 發表 查看引用來源
呢個先係重點囉其實
衣著o既o野可以因為其他原因而有所調整, 同你無關, 但一個女人想同你上床, 佢一定會有意無意俾暗示俾你
應該話就算佢專登唔俾, 只要佢有咁o既諗法, 佢都會有d 小動作唔小心流露出o黎, 睇你夠唔夠細心catch 到

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-10 09:37 發表 查看引用來源

呢個先係重點囉其實
衣著o既o野可以因為其他原因而有所調整, 同你無關, 但一個女人想同你上床, 佢一定會有意無意俾暗示俾你
應該話就算佢專登唔俾, 只要佢有咁o既諗法, 佢都會有d 小動作唔小心流露出o黎, 睇你 ...
如果個女人想同你上床佢身體言語會話你知啦...如果咁你到感覺唔到,抵你無閪屌啦

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-10 11:46 發表 查看引用來源
如果個女人想同你上床佢身體言語會話你知啦...如果咁你到感覺唔到,抵你無閪屌啦
咁又帶出另一個問題啦: 男人會唔會有明知道對方有意思, 但係又扮get 唔到而最終咩事都冇發生先?

利申我係知道有, 亦遇到過, 不過係想知你地點睇

扮傻o既原因可以好多 (我諗到o既), 比如因為自己已經有另一半, 出於忠誠同責任感,
亦可能係唔想麻煩, 驚出事惹禍上身, 對對方冇意思, 當下冇mood, 冇準備, 怕尷尬, 怕自己會錯意瘀爆等等?

你地會唔會?

通常衣著、妝容總會露一啲端倪。未必一定要著性感衫,或者化姣妝。

你會睇得出佢刻意打扮過。而且你feel到佢係想吸引男人注意。衣著傾向後生化。不經意露肉(例如領口大開露事業線、bra邊 )。講嘢會用嗲聲。如果共處一室,連佢過剩嘅荷爾蒙都可能聞到。

C姐做咩咁問?想向人表達自己仲好有需要?照直講啦不如!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-10 02:25 PM 發表 查看引用來源

咁又帶出另一個問題啦: 男人會唔會有明知道對方有意思, 但係又扮get 唔到而最終咩事都冇發生先?

扮傻o既原因可以好多 (我諗到o既), 比如因為自己已經有另一半,  ...
確實係咁。小弟之前個人妻同事幾出位,問過啲曖昧問題(譬如話自己個妹大胸,但自己冇胸,係唔係?)。小弟扮唔識點回應,帶開話題。

雖然後來係有啲後悔。唔係因為冇食佢(小弟唔搞人妻),而係之後佢對我嘅態度改變咗好多,工作上。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-10 12:25 發表 查看引用來源

扮傻o既原因可以好多 (我諗到o既), 比如因為自己已經有另一半,  ...
以上全部都是我考慮到的

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-10 12:40 發表 查看引用來源

確實係咁。小弟之前個人妻同事幾出位,問過啲曖昧問題(譬如話自己個妹大胸,但自己冇胸,係唔係?)。小弟扮唔識點回應,帶開話題。

雖然後來係有啲後悔。唔係因為冇食佢(小弟唔搞人妻),而係之後佢對我嘅態度改變咗好多,工作上。 ...

唔知點講好, 只係覺得男人有時真係幾無辜...
我淨係諗到兩個字: 賭命
即係簡單d 講呢, 去到呢d 位, 在女性立場送到埋你嘴邊你都要將我吐返出o黎, 真係勁瘀勁無面囉
剛才我自己up 果一埋男人"扮傻" 原因, 有d 其實係好值得尊敬o既, 不過我而家講得出呢句只係因為未曾有事發生
如果真係身在其中, 當面被人拒絕自己o既肉體 (甚至只係單向o既提供服務)
除非佢拒絕得好動聽啦 否則一樣都係瘀爆, 從此好難再用同一個態度同佢相處囉
嚴格o黎講, 男人o既拒絕其實佢完全冇做錯...
果個moment 你o既選擇 i.e. 拎唔拎條 j 出o黎, 真係同用生命去賭一把無咩分別

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆