上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
168  10.3k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-6-7 11:18 發表 查看引用來源

因為有啲人兄人姐覺得頭髮灰白或者全白畀人看到覺得蒼老,所以將頭髮染黑。有時喺街度見到人全頭都係白髮, 望落去都幾有型,至於下面有白髮呢個完全冇問題,因為只有你嘅伴侶先可以望到,有時可能會增加性趣。 ...
伴侶表示咁大支棍有得睇有得食又有得玩, 根本冇咁o既心思去注意旁邊d 毛

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-6 06:31 PM 發表 查看引用來源

係啦⋯依家唔試唔通等7老80至試咩

你爆開人⋯希望你比人爆下😆
好衰㗎,成日想爆人。

爆咗要清理番乾淨㗎喎。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-7 08:43 AM 發表 查看引用來源

脫髮問題好難話家族影響, 事關而家食嘅飲嘅唔多唔少都牽涉到基因改造, 分分鐘令個人提早變化; 染金毛一定冇興趣, 天然銀色/白色都唔錯, 個人精神唔好頭耷耷寒背已經 very good; 另類問題男女都有機會遇到, 有朋友 ...
係喎,未諗過下體毛髮變白問題。

剃光佢啦不如,C兄? 或者剃number 1。

小弟以前一直剃光(運動L多數係白切雞)。唯一麻煩係剃開要經常剃,否則好拮。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-6-7 01:18 PM 發表 查看引用來源

... 有時可能會增加性趣。 ...
點樣下體白色毛毛可能會增加性趣呢,C兄?此話何解?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-7 14:36 發表 查看引用來源

好衰㗎,成日想爆人。

爆咗要清理番乾淨㗎喎。
放心啦
蛇C姐教落⋯爆完要啜返同lam返乾淨👅

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-6-7 11:18 發表 查看引用來源

因為有啲人兄人姐覺得頭髮灰白或者全白畀人看到覺得蒼老,所以將頭髮染黑。有時喺街度見到人全頭都係白髮, 望落去都幾有型,至於下面有白髮呢個完全冇問題,因為只有你嘅伴侶先可以望到,有時可能會增加性趣。 ...
我覺得有d人白髮/銀髮係好睇喎⋯係型喎⋯我都同意你講佢哋怕比人睇到覺得蒼老至染髮

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-7 11:43 發表 查看引用來源

伴侶表示咁大支棍有得睇有得食又有得玩, 根本冇咁o既心思去注意旁邊d 毛
😂😂😂毛事小棍事大

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-7 14:54 發表 查看引用來源

係喎,未諗過下體毛髮變白問題。

剃光佢啦不如,C兄? 或者剃number 1。

小弟以前一直剃光(運動L多數係白切雞)。唯一麻煩係剃開要經常剃,否則好拮。 ...
游水至剃咋? 做咩運動要剃?
好拮⋯要不停用手整下😂

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-7 05:13 PM 發表 查看引用來源

放心啦
蛇C姐教落⋯爆完要啜返同lam返乾淨👅
吞埋?

爆好多出嚟㗎喎,唔好口輕輕。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-7 05:26 PM 發表 查看引用來源

游水至剃咋? 做咩運動要剃?
好拮⋯要不停用手整下😂
一般會大量出汗嘅運動。如單車、跑步、普通workout,等等。

碧咸都剃哂啦。我懷疑C朗都係。

唔想拮到人PK,要枕住日日剃。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆