上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
168  10.3k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-8 10:51 發表 查看引用來源

吞埋?

爆好多出嚟㗎喎,唔好口輕輕。
俾人插得舒服, 之後啜乾淨吞埋係基本禮儀

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-8 11:18 發表 查看引用來源

俾人插得舒服, 之後啜乾淨吞埋係基本禮儀
真系有禮貌...俾人屌得舒服識回禮

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-8 10:51 發表 查看引用來源

吞埋?

爆好多出嚟㗎喎,唔好口輕輕。
蛇C姐教落⋯一滴都唔可以浪費😋

要睇下個容量先⋯爆太多怕會流出黎⋯你至唔好口輕輕爆好多😏

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-8 11:01 發表 查看引用來源

一般會大量出汗嘅運動。如單車、跑步、普通workout,等等。

碧咸都剃哂啦。我懷疑C朗都係。

唔想拮到人PK,要枕住日日剃。
真唔真㗎? 依家咁多人跑步、單車咪好多仔都剃

自己剃邊好⋯要搵人幫手至剃得靚😎

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-9 01:28 AM 發表 查看引用來源

蛇C姐教落⋯一滴都唔可以浪費😋

要睇下個容量先⋯爆太多怕會流出黎⋯你至唔好口輕輕爆好多😏
容量...死火,唔知喎。 爆咗之後check下咪知囉。我有量杯!

睇下你有冇本事爆到人先。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-9 01:30 AM 發表 查看引用來源

真唔真㗎? 依家咁多人跑步、單車咪好多仔都剃

自己剃邊好⋯要搵人幫手至剃得靚😎
堅㗎!運動人仕好多都剃,尤其熱天嗰陣。涼爽啲嘛!

剃毛呢家嘢,最好係互相幫忙啦。自己件「寶貝玩具」自己剃番,最合心意。同埋,情趣吖嘛。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-9 15:07 發表 查看引用來源

容量...死火,唔知喎。 爆咗之後check下咪知囉。我有量杯!

睇下你有冇本事爆到人先。
即係隨時變隻量杯出黎 chotto matte...我要量一量

你又篤爆我喇....知我無本事⋯不過我爆樽好勁下

爆野要問問蛇師姐取經

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-9 15:24 發表 查看引用來源

堅㗎!運動人仕好多都剃,尤其熱天嗰陣。涼爽啲嘛!

剃毛呢家嘢,最好係互相幫忙啦。自己件「寶貝玩具」自己剃番,最合心意。同埋,情趣吖嘛。 ...
運動人仕剃毛.....真係令人想入非非

係啦....情趣之一.....剃毛令我諗起當年jacky ma.....

似乎你年中剃唔少

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-9 16:08 發表 查看引用來源

運動人仕剃毛.....真係令人想入非非

係啦....情趣之一.....剃毛令我諗起當年jacky ma.....

似乎你年中剃唔少
娜娜姐想入非非好有興趣冇毛男...搵妳 C6 示範吓啦.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-10 07:54 發表 查看引用來源

娜娜姐想入非非好有興趣冇毛男...搵妳 C6 示範吓啦.  
唔係對無毛男特別有興趣

你諗下⋯見到有個外型唔錯嘅人跑街、做gym、踢波或游水⋯突然意起gut c兄講嘅剃毛論⋯就會spot下佢係咪剃咗呢?!🤭

咁你又覺得男人剃定唔剃好?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆