上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
168  10.2k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 13:00 發表 查看引用來源

防水膠布喎,咁容易甩?
搣嗰陣仲好痛痛。
由得佢爆啦不如,好冇?你話過會接住㗎嘛,一滴不漏。
我o既經驗你可以有三個選擇:
第一個, 真係好怕痛o既話唔好搣佢, 等佢每日沖涼又濕又乾之後又濕過, 日子有功之後果d 黏性失效, 自然甩
唔好處係膠跡會愈o黎愈黑顯得好污糟
第二個, 痛楚係會重疊o既, 有冇聽過有d 女人分娩果陣先去穿耳洞? 生仔本身已經超痛, 痛到蓋過o左釘耳洞果種,
就算唔麻醉你都唔會感覺到穿洞果個痛, 賺o左
生仔就唔關你事o架啦, 不過你有冇其他o野想試試? 比如紋身, 烙印, 俾人捅菊花之類?
第三種, 就係一邊打飛機/ 扑扑/ 俾人含
唔敢包一定work, 不過應該同俾人扑扑一樣卦? 督到好入好入大力咁捅果種感覺, 你會愛上果種痛
但願唔好因為咁而變成一個m男

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-11 09:37 發表 查看引用來源

我o既經驗你可以有三個選擇:
第一個, 真係好怕痛o既話唔好搣佢, 等佢每日沖涼又濕又乾之後又濕過, 日子有功之後果d 黏性失效, 自然甩
唔好處係膠跡會愈o黎愈黑顯得好污糟
第二個, 痛楚係會重疊o既, 有冇聽過有 ...
第一個唔得囉,最唔鍾意見到黑邊
第二個我估好多人都有釘耳窿同紋身

第三個係咪趁住咁就一下撕咗佢?

我讀書時有個時期幾享受釘耳個種感覺?定痛。釘耳骨位個陣,一釘就種舒服晒嘅感覺😅 可惜我耳骨嘅窿埋晒,而依家年紀大咗無呢個勇氣去釘返🤧

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-11 10:10 發表 查看引用來源
我讀書時有個時期幾享受釘耳個種感覺?定痛。釘耳骨位個陣,一釘就種舒服晒嘅感覺😅 可惜我耳骨嘅窿埋晒,而依家年紀大 ...
哈哈哈哈不能明白更多
靚嘛! 莫講話用槍打係麻多過痛, 如果師父話監生用原子筆慢慢插個洞出o黎會更靚可能都會俾佢氹到落搭

實不相瞞, 我最新一輪o既幻想係釘條脷, 唔知大王被口爆果陣會有咩感受

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-11 11:57 發表 查看引用來源

哈哈哈哈不能明白更多
靚嘛! 莫講話用槍打係麻多過痛, 如果師父話監生用原子筆慢慢插個洞出o黎會更靚可能都會俾佢氹到落搭

實不相瞞, 我最新一輪o既幻想係釘條脷, 唔知大王被口爆果陣會有咩感受 ...
🙌🏻🙌🏻🙌🏻
我前排買咗對耳環,針位唔夠尖又粗粗地,攪到有邊耳窿入整都入唔到⋯我要搵外援搵幫手隊穿返,好痛好痛,但事後好滿足開心,因為戴到😝

脷真係驚驚地,會唔會係加倍刺激?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-11 15:23 發表 查看引用來源

🙌🏻🙌🏻🙌🏻
我前排買咗對耳環,針位唔夠尖又粗粗地,攪到有邊耳窿入整都入唔到⋯我要搵外援搵幫手隊穿返,好痛好痛,但事後好滿足開心,因為戴到😝

脷真係驚驚地,會唔會係加倍刺激? ...
穿脷... 只不過係睇片睇返o黎咋 冇試過亦冇識過有咁樣經驗o既人
片中d 女條脷鑲o左珠幫人含, 感覺好似好正咁, 當然啦享受果個人唔係自己,
但同人口交o既樂趣本來就係睇到對方舒服到頂唔順果個反應啫

但係個問題係... 一來要顧及返工時候o既儀表, 二來好驚傷口感染
網上d 人講話穿果一下點都會有少少痛, 係正常人可以忍受得o黎果種, 戲玉係之後果日先開始o黎
傷口痊癒之前都只可以食流質o野, 同埋就係想像到生飛滋或者性器官感染點解手尾咁長先?
因為呢d 地方長期都會潮濕嘛, 條脷廿四小時都有口水濕住, 痛都係其次, 發炎潰爛先最恐怖
所以都係諗吓算啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-12 08:48 發表 查看引用來源

穿脷... 只不過係睇片睇返o黎咋 冇試過亦冇識過有咁樣經驗o既人
片中d 女條脷鑲o左珠幫人含, 感覺好似好正咁, 當然啦享受果個人唔係自己,
但同人口交o既樂趣本來就係睇到對方舒服到頂唔順果個反應啫

但 ...
睇下搵野代替穿脷😎

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-12 08:54 發表 查看引用來源

睇下搵野代替穿脷😎
其實真係已經冇咩好穿啦, 要顧及o係辦公室形象o既話....

唯一諗到o既係o係原有耳珠個洞, 戴一個大d 既, 再穿條繩綁住床頭跟住先俾大王鞭打
意思就係要用最強o既定力控制自己絕對唔可以郁, 否則耳仔都扯爛
(講笑啫, 風險咁高o既o野我先唔會做, 有其他o野可以代替)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-12 10:37 發表 查看引用來源

其實真係已經冇咩好穿啦
...
可考慮吓大口環....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-12 11:25 發表 查看引用來源

可考慮吓大口環....
好恐怖喎! 係咪又咩部落,整得愈大代表愈靚。唔講外觀,就咁睇都覺唔方便....😓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆