上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
168  10.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-10 03:17 PM 發表 查看引用來源

唔知點講好, 只係覺得男人有時真係幾無辜...
我淨係諗到兩個字: 賭命
即係簡單d 講呢, 去到呢d 位, 在女性立場送到埋你嘴邊你都要將我吐返出o黎, 真係勁瘀勁無面囉
剛才我自己up 果一埋男人"扮傻" 原因,  ...
更大鑊嘅係,該位人妻查實係小弟直屬上司。

小弟原本同佢幾老友吓(連狗仔個名都係佢改),可能啱嘴形。年尾個performance report又係佢寫。都幾大鑊。關係明顯轉差,始於佢約小弟單獨食lunch,小弟冇覆。佢走嚟用唔太友善嘅語氣問,我係咪唔想去,我話唔係,but not today。嘩,佢當堂好似變咗另一個人咁。

條女個樣唔差,細細粒頗似淫K(唱歌嗰個)。所以嗰排小弟成日攞淫Kay嚟講笑。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-10 14:07 發表 查看引用來源

更大鑊嘅係,該位人妻查實係小弟直屬上司。

小弟原本同佢幾老友吓(連狗仔個名都係佢改),可能啱嘴形。年尾個performance report又係佢寫。都幾大鑊。關係明顯轉差,始於佢約小弟單獨食lunch,小弟冇覆。佢走嚟用唔太友善嘅語 ...
原來係上司
咁你果陣係咪單身先? 係o既話奉獻一次都要o架啦

(講笑, 其實我認同你做法, 不嬲都唔贊成人做第三者, 感情or 肉體關係上都係,
一剎那快感, 個代價直至佢出現之前你都唔會知道係d 乜, 負唔負擔得o黎)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-10 04:56 PM 發表 查看引用來源

原來係上司
咁你果陣係咪單身先? 係o既話奉獻一次都要o架啦

(講笑, 其實我認同你做法, 不嬲都唔贊成人做第三者, 感情or 肉體關係上都係,
一剎那快感, 個代價直至佢出現之前你都唔會知道係d 乜, 負唔負 ...
應該係新婚冇耐。

最耿耿於懷嘅係,點解女人反面之後,可以變臉變咗另一個人?莫非真係一念天堂一念地獄?佢唔係第一個咁對小弟嘅女人。我發現好多女人都係咁。仲有樣邪嘢呀,反面之後,後來佢生咗個仔(喺狗仔出世一年後),個仔個名同小弟一樣(小弟真名頗冷門,我覺得佢專登玩我)。你話痴唔痴9線?而佢老公我識個喎。有啲恐怖。

有冇聽過「狗公三不」原則:不叫雞,不食同事,不搞人妻。醒目嘅狗公(如小弟)必定奉行。我希望大王都係一樣。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-10 15:58 發表 查看引用來源

應該係新婚冇耐。

最耿耿於懷嘅係,點解女人反面之後,可以變臉變咗另一個人?莫非真係一念天堂一念地獄?佢唔係第一個咁對小弟嘅女人。我發現好多女人都係咁。仲有樣邪嘢呀,反面之後,後來佢生咗個仔(喺狗仔出世一年後:t ...
女人就係咁反轉豬肚就係屎,自己得唔到嘅嘢就毀滅佢,唔會畀他人得到。佢個仔改咗你個名唔通佢對你仍然念念不忘 掛念至今。
至於你話狗公三不, 一 不叫雞, 非常正確保護自己保護愛侶。  二 不搞同事,講得都非常好,因為唔好喺度食喺度屙。 三 不搞人妻, 但如果人妻主動除外。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-10 20:12 發表 查看引用來源

女人就係咁反轉豬肚就係屎,自己得唔到嘅嘢就毀滅佢,唔會畀他人得到。佢個仔改咗你個名唔通佢對你仍然念念不忘 掛念至今。
至於你話狗公三不, 一 不叫雞, 非常正確保護自己保護愛侶。  二 不搞同事,講得都非常好,因為唔好 ...
你又唔好咁講
反轉豬肚就係屎... 公平講句, 的確唔少女人會係咁...
自己得唔到嘅嘢就毀滅佢... 人地都未去到毀滅啫

不過真o既, 自動送上門而被拒絕, 對絕大部份女性o黎講真係一件非常非常尷尬o既事囉, 真係會唔開心好長時間,
難聽d 講, 甚至係會覺得遭拒絕相當於受侮辱, 至少o黎講都係被人嫌棄o既一個結果
男性應該都會有吧? 你想做愛, o係你女伴身上摸完一輪之後人地同你講: "妖, 咪搞啦" 咁樣
女人呢個moment o既唔開心, 俾你地多廿倍左右啦
有d 人過一段時間之後會淡化, 另外一d 人好容易將呢種尷尬同唔開心轉化成對對方o既恨

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-10 10:12 PM 發表 查看引用來源
...
三 不搞人妻, 但如果人妻主動除外 ...
總之唔可以搞,無論邊個主動都好。

我話不搞人妻,唔係因為人妻本身有咩唔好,而係出於對人妻家庭嘅尊重,呢點明白咗就唔會犯。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-11 09:43 AM 發表 查看引用來源

...
不過真o既, 自動送上門而被拒絕, 對絕大部份女性o黎講真係一件非常非常尷尬o既事囉, 真係 ...
後來佢辭咗職湊仔。小弟好似解脫咗。之前都幾大困擾。想擺脫又擺脫唔到。

我試過話請佢食飯,做一啲曾經好氹到佢嘅戇居嘢,但冇用。

唉,男人都唔易做。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-11 08:58 發表 查看引用來源

後來佢辭咗職湊仔。小弟好似解脫咗。之前都幾大困擾。想擺脫又擺脫唔到。

我試過話請佢食飯,做一啲曾經好氹到佢嘅戇居嘢,但冇用。

唉,男人都唔易做。 ...
咁你都算係不幸中之大幸, 至少件事已經成為過去
老實講, 如果同樣o既o野發生o係我身上我都會大發雷霆
男人做d 咩可以化解我都答唔到你, 果一刻(以至之後好長o既一段歲月裡) 無論你做咩我都會非常之睇你唔順眼
如果世上再無其實o野令我有牽掛, 包括親人, 朋友, 工作, 同事 etc, 我真會一刀捅死你
俾人拉就俾人拉要打靶就打靶囉, i don't care

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-11 03:27 PM 發表 查看引用來源

咁你都算係不幸中之大幸, 至少件事已經成為過去
老實講, 如果同樣o既o野發生o係我身上我都會大發雷霆
男人做d 咩可以化解我都答唔到你, 果一刻(以至之後好長o既一段歲月裡) 無論你做咩我都會非常之睇你唔順眼  ...
女人比男人拒絕似乎可以係好大件事,雖然我永遠唔會明白點解。男人被女人拒絕最多冇癮幾日,反正唔會以後當你殺父仇人。

上司係男人,安樂好多。

我諗有啲C兄可能會覺得小弟on9,有食唔食。但我唔覺得。做人要心安理得。

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-10 11:46 發表 查看引用來源
如果個女人想同你上床佢身體言語會話你知啦...如果咁你到感覺唔到,抵你無閪屌啦
正所謂醒少少, 有閪屌.   

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆