上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
168  10.2k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-28 09:51 發表 查看引用來源

正所謂醒少少, 有閪屌.   
絕對同意

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-7 09:58 發表 查看引用來源
一個四、五十歲嘅女性仲係衣著性感,就可以判斷佢係一個仍然非常需要有性生活嘅女人?
見過人 PO 過重口味片, 一位穿著普通嘅婆婆, 話有七十眼睇都過六十, 上到床原來幾騎得吓, 只係伯伯唔夠長力中途軟咗.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-29 07:14 發表 查看引用來源

見過人 PO 過重口味片, 一位穿著普通嘅婆婆, 話有七十眼睇都過六十, 上到床原來幾騎得吓, 只係伯伯唔夠長力中途軟咗.
真係好重口味下🥴

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-30 12:37 發表 查看引用來源

真係好重口味下🥴
兩睇啦, 年長都有呢個需要, 能力得嘅有得玩就玩查實都正常.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-30 13:35 發表 查看引用來源

兩睇啦, 年長都有呢個需要, 能力得嘅有得玩就玩查實都正常.
係估唔到老女人都咁需要⋯你咁講法⋯我怕我見到d老人家就會scan佢哋玩唔玩得😥

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-30 08:46 PM 發表 查看引用來源

係估唔到老女人都咁需要⋯你咁講法⋯我怕我見到d老人家就會scan佢哋玩唔玩得😥
咁八?連阿伯阿婆都唔放過?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-30 18:46 發表 查看引用來源

長者有長者玩法, 揸揸摸摸都可以係一次.

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-31 11:41 發表 查看引用來源

咁八?連阿伯阿婆都唔放過?
八過吳君如😂 任何人都唔放過
你可唔可以想像到d阿婆阿伯⋯仲老當益壯

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-31 12:06 發表 查看引用來源

長者有長者玩法, 揸揸摸摸都可以係一次.
你咁講法⋯我諗起前排有單新聞⋯有對阿婆阿伯(兩公婆)⋯佢哋誘導一個30幾歲心智有問題嘅男人同佢哋玩⋯幫阿伯打機⋯但阿婆至識玩⋯佢要人幫佢口口⋯
睇完我都忍唔住講句阿婆真識玩⋯😂

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-31 12:12 發表 查看引用來源

你咁講法⋯我諗起前排有單新聞⋯有對阿婆阿伯(兩公婆)⋯佢哋誘導一個30幾歲心智有問題嘅男人同佢哋玩⋯幫阿伯打機⋯但阿婆至識玩⋯佢要人幫佢口口⋯
睇完我都忍唔住講句阿婆真識玩⋯😂 ...
係架, 老人院有啲機能仲得嘅伯伯, 沖涼時會扮哂嘢叫啲姑娘洗耐啲等佢扯哂旗打飛機咁, 年資少嘅隨時俾佢哋搵笨.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆