上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
168  10.2k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 09:12 發表 查看引用來源

😉
講返年紀大嘅女性先
佢哋點至吸引到你哋呢?
年紀大嘅女性點至吸引到....好大個地雷, 都要踩啦 !!  

小弟冇諗鹹濕方向, 吸引呢冇乜分年齡, 講嘢斯文些少唔好郁啲爆粗(小弟係斯文人), 唔好隊煙(自己食過戒咗), 酒些少 OK (健康方面), 其他嘅會越講越多, 好似賭馬打麻雀....等等, 而家唔少女人好熟識呢啲, 答住呢啲, 外型嘅人夾人冇標準答案.

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 10:09 發表 查看引用來源

傷弱老病殘都不忘想爽爽😆
都會, 以前到老人院多會見多些少嘢, 有啲有情緒問題伯伯嘅會沖涼時(佢自己可以沖)喺男界裸跑, 話咁樣爽爽.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 10:13 發表 查看引用來源

年紀大嘅女性點至吸引到....好大個地雷, 都要踩啦 !!  

小弟冇諗鹹濕方向, 吸引呢冇乜分年齡, 講嘢斯文些少唔好郁啲爆粗(小弟係斯文人), 唔好隊煙(自己食過戒咗), 酒些少 OK (健康方面), 其他嘅會越講越多,  ...
成日整d地雷你哋歎下💣🧨

即係普遍都傾向斯文乖乖款⋯仲以為會講女人味⋯

年紀大女人,似鍾楚紅、周慧敏咁款?我指感覺⋯都好舒服

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 10:17 發表 查看引用來源

都會, 以前到老人院多會見多些少嘢, 有啲有情緒問題伯伯嘅會沖涼時(佢自己可以沖)喺男界裸跑, 話咁樣爽爽.
真係大開眼界

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 11:12 AM 發表 查看引用來源

😉
講返年紀大嘅女性先
佢哋點至吸引到你哋呢?
  • 有成熟女人味(MILF
  • 冇C9味(打扮、身材、行為舉止)
  • 0姣味

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 10:25 發表 查看引用來源

真係大開眼界
有啲阿婆級嘅姑娘會企門口睇一陣枝大枝嘢先去捉佢著衫著褲.

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 10:24 發表 查看引用來源

成日整d地雷你哋歎下💣🧨

即係普遍都傾向斯文乖乖款⋯仲以為會講女人味⋯

年紀大女人,似鍾楚紅、周慧敏咁款?我指感覺⋯都好舒服
夏惠 bb 都係唔錯嘅選擇  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 12:33 PM 發表 查看引用來源

夏惠 bb 都係唔錯嘅選擇  
夏惠姨卜卜脆年紀原來咁鬼正!

論粵語片女星,小弟覺得丁瑩可J度最高。好有一種性感嘅女人味。必扑之選。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 10:57 發表 查看引用來源

夏惠姨卜卜脆年紀原來咁鬼正!

論粵語片女星,小弟覺得丁瑩可J度最高。好有一種性感嘅女人味。必扑之選。

...
agree 以前啲真係可以叫星.

女人味? 請形容下先

無C9味⋯呢樣我明! 但有時⋯sorry我無意去冒犯⋯但有d女人可以工作家庭都好忙⋯漸漸就唔再裝扮下自己⋯個刻我會諗我係佢老公都會偷食⋯我知好衰⋯但真係好正常⋯掉轉老公係咁⋯我嘅諗法都一樣😅

0姣味! 係咪㗎?好多仔話唔鍾意⋯最後都好受囉⋯姣嘅女食仔係多過女神款㗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆