上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
168  10.2k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 10:33 發表 查看引用來源

夏惠 bb 都係唔錯嘅選擇  

真係唔錯

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 10:57 發表 查看引用來源

夏惠姨卜卜脆年紀原來咁鬼正!

論粵語片女星,小弟覺得丁瑩可J度最高。好有一種性感嘅女人味。必扑之選。

...
我完全唔識呢個😅

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 11:13 發表 查看引用來源
女人味? 請形容下先

無C9味⋯呢樣我明! 但有時⋯sorry我無意去冒犯⋯但有d女人可以工作家庭都好忙⋯漸漸就唔再裝扮下自己⋯個刻我會諗我係佢老公都會偷食⋯我知好衰⋯但真係好正常⋯掉轉老公係咁⋯我嘅諗法都一樣😅

...
原來擔心 C6 出去偷嘢食.

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 11:15 發表 查看引用來源

我完全唔識呢個😅
唔識=妳仲後生.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 11:17 發表 查看引用來源

原來擔心 C6 出去偷嘢食.
我只係想表達如果另一半咁hea換轉係我都會出去偷食⋯
等於家有囍事嘅程大嫂⋯好hea個陣真係令人無咩食慾嘛

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 11:18 發表 查看引用來源

唔識=妳仲後生.
咁一定識都要扮唔識啦😎

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 11:28 發表 查看引用來源

我只係想表達如果另一半咁hea換轉係我都會出去偷食⋯
等於家有囍事嘅程大嫂⋯好hea個陣真係令人無咩食慾嘛
睇佢本身有冇能力, 有能力就有要求.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 12:58 PM 發表 查看引用來源

agree 以前啲真係可以叫星.
絕對係。嗰陣啲星全天然,毋須後天加工,執都費事!

唉,夏蕙BB後來可能諗歪咗,執到阿媽都唔認得,真係陰功!

好似丁瑩咁,鼻細細,單眼皮,其實性感到暈。換轉家陣啲人,實執執佢。啲人硬係唔明,未執嗰陣其實咪完美囉。至少小弟係咁認為。變咗膠人,咩食慾都冇鬼哂。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 11:40 發表 查看引用來源

絕對係。嗰陣啲星全天然,毋須後天加工,執都費事!

好似丁瑩咁,鼻細細,單眼皮,其實性感到暈。換轉家陣啲人,實執執佢。啲人硬係唔明,未執嗰陣其實咪完美囉。至 ...
算是嬌小玲瓏, 小鳥伊人, 細個睇佢孖張英才啲戲都覺佢巧令令, 但細個唔會識用嚟打機, 淨係識食鬼.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 11:33 發表 查看引用來源

睇佢本身有冇能力, 有能力就有要求.
有要求唔關能力事㗎?有要求又唔代表實做到實有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆