上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
168  10.4k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 12:04 發表 查看引用來源

有要求唔關能力事㗎?有要求又唔代表實做到實有
有能力就有機會搞得出, 冇能力得個諗字.

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 11:40 發表 查看引用來源

絕對係。嗰陣啲星全天然,毋須後天加工,執都費事!

唉,夏蕙BB後來可能諗歪咗,執到阿媽都唔認得,真係陰功!

好似丁瑩咁,鼻細細,單眼皮,其實性感到暈。換轉家陣啲人,實執執佢。啲人硬係唔明,未執嗰陣其實咪完美囉。至 ...
我諗起微絲細眼⋯

因為依家要執執實在太易
加上周圍有人執就好易跟埋一齊做
執第一次效果ok喎⋯跟住就走上不歸路

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 12:07 發表 查看引用來源

有能力就有機會搞得出, 冇能力得個諗字.
好正常,你都唔想身邊個位咁hea
至少都見得下人嘛

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 12:08 發表 查看引用來源

好正常,你都唔想身邊個位咁hea
至少都見得下人嘛
卯錯.

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 01:13 PM 發表 查看引用來源
女人味? 請形容下先
...
嘩,好難喎。

女人味係一樣抽象嘢嚟,而每個人嘅理解都唔同。

基本上,係女仔vs女人嘅分別。又或者,少女味嘅相反。

或者你試想像吓咩係成熟男人味。然後換轉成男人角度諗同一樣嘢。

我覺得天海祐希嗰類係最經典嘅女人味。港女嘅話,我諗到王迪詩。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 12:24 發表 查看引用來源

嘩,好難喎。

或者你試想像吓咩係成熟男人味。然後換轉成男人角度諗同一樣嘢。

我覺得天海祐希嗰類係最經 ...
同意...日本舊一脫嘅女藝人好多都有魅.

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 02:07 PM 發表 查看引用來源

我諗起微絲細眼⋯

因為依家要執執實在太易
加上周圍有人執就好易跟埋一齊做
執第一次效果ok喎⋯跟住就走上不歸路
細執,我都唔反對。但大修,我覺得唔應該。

原本好好地,執咗之後,變咗另一個人。何必呢?

或者佢冇諗過,有時自己唔欣賞甚至頂唔順以為係缺點嘅嘢,對某啲人嚟講,反而係驚為天人嘅優點。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 01:47 PM 發表 查看引用來源

算是嬌小玲瓏, 小鳥伊人, 細個睇佢孖張英才啲戲都覺佢巧令令, 但細個唔會識用嚟打機, 淨係識食鬼.  

小弟應該係睇完「夫妻的秘密」迷上咗。唔知點解YT失驚無神曾經推呢齣片俾小弟,但好彩推咗。

唔~~丁瑩喺呢齣戲裡面勁索。

https://www.youtube.com/watch?v=pF_ePWnynq0

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 12:39 發表 查看引用來源

小弟應該係睇完「夫妻的秘密」迷上咗。唔知點解YT失驚無神推呢齣片俾小弟,但我好彩推咗。

丁瑩喺呢齣戲勁索。

https://www.youtube.com/watch?v=pF_ePWnynq0 ...
六二年小弟未出世, The beatles 就開始紅爆全世界.

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 12:24 發表 查看引用來源

嘩,好難喎。

我覺得天海祐希嗰類係最經 ...
睇咗你個兩位代表⋯前者嘅劇我鍾意睇⋯但女人味就⋯各花入各眼⋯後者唔得喎⋯頂盡才女⋯
邱淑貞又如何?

男人味⋯究竟係黃德斌個款佬味定chok到暈嘅三哥款?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆