上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
168  10.3k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-2 04:56 PM 發表 查看引用來源

C兄對3P念念不忘喎⋯我反而最鍾意佢唔好樣個陣嘅戀愛世紀喎⋯最重要有松隆子⋯

嗱⋯長髮就好蝦人留嘅⋯要睇下襯唔襯自己先囉⋯伊麵長度接受到⋯再長就覺得怕⋯係街見到男人留到紮起頭髮就會諗點解要咁做? 即係除非 ...
點解戀愛世紀嗰陣唔好樣?我覺得好好喎。嗰期松隆子係國民女友,小弟曾經嘅女神。但唔知點解,我硬係對佢冇乜幻想。新垣結衣,小弟又係冇性幻想。即係:如果有佢哋嘅AV流出,我唔會睇。

長髮確係好煩。都係唔好諗。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-3 11:15 AM 發表 查看引用來源

Big NO
對長髮男冇乜好感, 唔知點解硬係形住佢地好賤
收到...

對於中佬染金毛,娘娘又有咩高見?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-3 10:31 發表 查看引用來源

收到...

對於中佬染金毛,娘娘又有咩高見?
中佬? 金毛?
人o黎, 推出去斬!

等等...

刀攞過o黎, 本宮親手斬死呢個仆街!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-3 02:21 PM 發表 查看引用來源

中佬? 金毛?
人o黎, 推出去斬!

等等...

吓話?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-3 10:24 發表 查看引用來源

點解戀愛世紀嗰陣唔好樣?我覺得好好喎。嗰期松隆子係國民女友,小弟曾經嘅女神。但唔知點解,我硬係對佢冇乜幻想。新垣結衣,小弟又係冇性幻想。即係:如果有佢哋嘅AV流出,我唔會睇。

長髮確係好煩。都係唔好諗。 ...
佢個樣唔討好喎⋯個長髮個look又唔得⋯全靠松隆子一剪⋯即刻好睇晒

你又岩喎⋯有d女神只係用黎欣賞咋⋯即係等同女人唔會FF哥哥、劉華呢d

但如果有佢嘅嘅片流出,我係會睇㗎😆

你唔好諗長髮喇⋯好蝦人㗎⋯男人真係唔好留長髮、留指甲、留鬍鬚等等

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-3 12:21 發表 查看引用來源

中佬? 金毛?
人o黎, 推出去斬!

等等...

中佬金毛⋯成件事好得人驚🤢🤮

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-3 04:57 PM 發表 查看引用來源

佢個樣唔討好喎⋯個長髮個look又唔得⋯全靠松隆子一剪⋯即刻好睇晒

你又岩喎⋯有d女神只係用黎欣賞咋⋯即係等同女人唔會FF哥哥、劉華呢d

但如果有佢嘅嘅片流出,我係會睇㗎😆

你唔好諗長髮喇⋯好蝦人㗎⋯男人真係 ...
女人真係好鍾意剪。

劉華都睇? 係因為八卦?定鹹濕先?

咁,女人會FF邊類男人?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-3 04:57 PM 發表 查看引用來源

中佬金毛⋯成件事好得人驚🤢🤮
唉,咁大鑊...

成世仔未試過,以為試吓咋嘛。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-3 15:19 發表 查看引用來源

女人真係好鍾意剪。

劉華都睇? 係因為八卦?定鹹濕先?

咁,女人會FF邊類男人?
方便吖嘛⋯拎上手一野就攪掂😆

因為8掛⋯因為劉華咁正經⋯所以想知

各人口味唔同㗎喎⋯大部份都鍾意身材好又性感型嘅⋯我覺得以前嘅jude law, brad pitt 可以FF

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-3 15:33 發表 查看引用來源

唉,咁大鑊...

成世仔未試過,以為試吓咋嘛。
怕你試咗會比人爆⋯爆你樽呀

不過你想試都可以嘅⋯唔ok咪即剪再染返深色囉

咩都要試下嘅😈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆