上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
59  10.3k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-13 12:22 發表 查看引用來源

修咗毛的確吸引好多吖嘛。剃毛事半功倍,除非做蜜臘或者激光。😖

係啦係啦,叻叻啦你,硬係篤爆人。😑
做乜😖? 又唔係叫你揀😂

咁我補返個爆口先🩹🩹🩹

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-13 12:57 發表 查看引用來源

好長喎條隊要。兩、三條街咁上下,我估。🤔
至少呀
其實都幾咁🤢🤮

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-13 21:54 發表 查看引用來源

又爆? 精盡人亡啦我。 咁多膠布,又咩玩法?https://finance.discuss.com ...
你點會咁易精盡人忘😂

話要補返個爆口嘛,所以要用多d膠布貼住佢😎

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-14 12:29 發表 查看引用來源

用膠布貼住,人哋去廁所解決點算喎?
根據我用膠布嘅經驗呢,好多時濕咗就會甩㗎🤪

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 13:00 發表 查看引用來源

防水膠布喎,咁容易甩?
搣嗰陣仲好痛痛。
由得佢爆啦不如,好冇?你話過會接住㗎嘛,一滴不漏。
係喎⋯超易甩😤
搣個陣要有技巧至無咁痛㗎! 你咁痛,等我吹吹🌬
Hm.....係你耳邊輕輕講你知好定唔好😝

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 20:42 發表 查看引用來源
唔止好。而係好好!
點解原來有啲嘢可以咁舒服?
不過,再吹落去嘅話,唔知會有咩後果呢?
有d野就係可以咁舒服,舒服到令人上癮㗎🤤
個後果會係⋯🤫唔好講出黎呀

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-11 09:37 發表 查看引用來源

我o既經驗你可以有三個選擇:
第一個, 真係好怕痛o既話唔好搣佢, 等佢每日沖涼又濕又乾之後又濕過, 日子有功之後果d 黏性失效, 自然甩
唔好處係膠跡會愈o黎愈黑顯得好污糟
第二個, 痛楚係會重疊o既, 有冇聽過有 ...
第一個唔得囉,最唔鍾意見到黑邊
第二個我估好多人都有釘耳窿同紋身

第三個係咪趁住咁就一下撕咗佢?

我讀書時有個時期幾享受釘耳個種感覺?定痛。釘耳骨位個陣,一釘就種舒服晒嘅感覺😅 可惜我耳骨嘅窿埋晒,而依家年紀大咗無呢個勇氣去釘返🤧

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-11 11:57 發表 查看引用來源

哈哈哈哈不能明白更多
靚嘛! 莫講話用槍打係麻多過痛, 如果師父話監生用原子筆慢慢插個洞出o黎會更靚可能都會俾佢氹到落搭

實不相瞞, 我最新一輪o既幻想係釘條脷, 唔知大王被口爆果陣會有咩感受 ...
🙌🏻🙌🏻🙌🏻
我前排買咗對耳環,針位唔夠尖又粗粗地,攪到有邊耳窿入整都入唔到⋯我要搵外援搵幫手隊穿返,好痛好痛,但事後好滿足開心,因為戴到😝

脷真係驚驚地,會唔會係加倍刺激?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-12 08:48 發表 查看引用來源

穿脷... 只不過係睇片睇返o黎咋 冇試過亦冇識過有咁樣經驗o既人
片中d 女條脷鑲o左珠幫人含, 感覺好似好正咁, 當然啦享受果個人唔係自己,
但同人口交o既樂趣本來就係睇到對方舒服到頂唔順果個反應啫

但 ...
睇下搵野代替穿脷😎

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-12 11:25 發表 查看引用來源

可考慮吓大口環....
好恐怖喎! 係咪又咩部落,整得愈大代表愈靚。唔講外觀,就咁睇都覺唔方便....😓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆