上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
46  10.3k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-3 04:57 PM 發表 查看引用來源

佢個樣唔討好喎⋯個長髮個look又唔得⋯全靠松隆子一剪⋯即刻好睇晒

你又岩喎⋯有d女神只係用黎欣賞咋⋯即係等同女人唔會FF哥哥、劉華呢d

但如果有佢嘅嘅片流出,我係會睇㗎😆

你唔好諗長髮喇⋯好蝦人㗎⋯男人真係 ...
女人真係好鍾意剪。

劉華都睇? 係因為八卦?定鹹濕先?

咁,女人會FF邊類男人?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-3 04:57 PM 發表 查看引用來源

中佬金毛⋯成件事好得人驚🤢🤮
唉,咁大鑊...

成世仔未試過,以為試吓咋嘛。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-3 06:25 PM 發表 查看引用來源

怕你試咗會比人爆⋯爆你樽呀

不過你想試都可以嘅⋯唔ok咪即剪再染返深色囉

咩都要試下嘅😈
係呀呵,試吓都無妨。

爆樽?唓,小弟識執生㗎啦。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-5 09:54 AM 發表 查看引用來源
中佬廢佬天然啲銀髮/白髮好一啲, 小弟現正處於呢個境況.  
...
唉,係嘅,染髮好麻煩。

小弟家族男人冇脫髮問題(老人家都頭髮濃密),但50歲打後會開始白。我預計自己將來都係會咁。

我留意到有啲中佬個頭白哂之後,會走去染金。可能心態同小弟差不多。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-6 06:31 PM 發表 查看引用來源

係啦⋯依家唔試唔通等7老80至試咩

你爆開人⋯希望你比人爆下😆
好衰㗎,成日想爆人。

爆咗要清理番乾淨㗎喎。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-7 08:43 AM 發表 查看引用來源

脫髮問題好難話家族影響, 事關而家食嘅飲嘅唔多唔少都牽涉到基因改造, 分分鐘令個人提早變化; 染金毛一定冇興趣, 天然銀色/白色都唔錯, 個人精神唔好頭耷耷寒背已經 very good; 另類問題男女都有機會遇到, 有朋友 ...
係喎,未諗過下體毛髮變白問題。

剃光佢啦不如,C兄? 或者剃number 1。

小弟以前一直剃光(運動L多數係白切雞)。唯一麻煩係剃開要經常剃,否則好拮。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-6-7 01:18 PM 發表 查看引用來源

... 有時可能會增加性趣。 ...
點樣下體白色毛毛可能會增加性趣呢,C兄?此話何解?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-7 05:13 PM 發表 查看引用來源

放心啦
蛇C姐教落⋯爆完要啜返同lam返乾淨👅
吞埋?

爆好多出嚟㗎喎,唔好口輕輕。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-7 05:26 PM 發表 查看引用來源

游水至剃咋? 做咩運動要剃?
好拮⋯要不停用手整下😂
一般會大量出汗嘅運動。如單車、跑步、普通workout,等等。

碧咸都剃哂啦。我懷疑C朗都係。

唔想拮到人PK,要枕住日日剃。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-9 01:28 AM 發表 查看引用來源

蛇C姐教落⋯一滴都唔可以浪費😋

要睇下個容量先⋯爆太多怕會流出黎⋯你至唔好口輕輕爆好多😏
容量...死火,唔知喎。 爆咗之後check下咪知囉。我有量杯!

睇下你有冇本事爆到人先。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆