上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
59  10.3k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 12:24 發表 查看引用來源

嘩,好難喎。

女人味係一樣抽象嘢嚟,而每個人嘅理解都唔同。

基本上,係女仔vs女人嘅分別。又或者,少女味嘅相反。

或者你試想像吓咩係成熟男人味。然後換轉成男人角度諗同一樣嘢。

我覺得天海祐希嗰類係最經 ...
睇咗你個兩位代表⋯前者嘅劇我鍾意睇⋯但女人味就⋯各花入各眼⋯後者唔得喎⋯頂盡才女⋯
邱淑貞又如何?

男人味⋯究竟係黃德斌個款佬味定chok到暈嘅三哥款?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 14:52 發表 查看引用來源

喂,三哥得喎!黃德斌都幾好。邱淑貞冇留意。但鍾楚紅絕對係小弟top 10必扑之選(80年代嘅佢),好啱小弟口味。

男人味同佬味性質相近,但有些微差別。男人味=正。佬味則比較中性,可褒可貶,我會話梁朝偉嗰啲係男人味。 ...
黃德斌好有地盤佬feel😅
鍾楚紅係正啦⋯邱淑貞都唔差
個陣d女明星係正好多

梁朝偉我真係唔識欣賞😅
張耀揚好多人鍾意㗎⋯佢個期仲有個叫鄭浩男!
男人味我諗起george coolney....ER個陣已經睇中咗佢㗎喇😜
佬味⋯木村應該算⋯佢屬於愈老愈好睇

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-2 08:54 發表 查看引用來源

以前都麻麻地偉佬。係最近睇咗某齣西片先開始識貨,瘋狂翻炒返佢以前啲戲。不過我諗男人睇男人,同女人係完全唔同。身邊頗多妹妹仔話佢正㗎(唔排除名牌效應)。我阿嫲以前都冧佢啦,會指住個電視機話:呢個男仔真係好好樣。
...
係我一直唔識欣賞偉仔😩⋯尤其佢對電眼⋯我真係一d都feel唔到點電法⋯我身邊都好多人話佢正㗎⋯無論男女⋯瘋狂翻炒佢嘅戲⋯有排睇啦

之前有報導報咗烏鴉近況⋯我都忍唔住講咗句「攪乜」定受咗咩刺激?唔知蛇C姐睇到佢曾經嘅FF對象變成咁會點諗呢
ER佬真心又型又man

我只可以講木村老咗比佢後生好睇好多囉⋯佢唔係男人味黎㗎⋯純粹愈老愈耐看,又唔走樣個款😎
突然諗起鄭伊麵⋯佢都ok

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-2 11:26 發表 查看引用來源

老實講, 係冇乜點囉
都快60啦, 真愛不在乎年齡 當然, 而家個look 係好難會再令人有性幻想, 但再講一次, 都快60啦, 人地自己都唔想o架
當年烏鴉哥赤裸上身拎住西瓜刀果個look.... 不知幾想將西瓜刀換成籐 ...
係喎。快60,其實都算係咁
我懂的🤭⋯FF中

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-2 14:14 發表 查看引用來源

確係襟睇。如果你問我,我覺得「協奏曲」嗰陣係佢顏值最頂峰時期。套劇個結局真係超正:兩男一女從此同居,晚晚3P(合理假設),過住神仙生活。

你諗到伊麵可能因為又係長髮look?點睇男人留長髮,C姐?https://finance ...
C兄對3P念念不忘喎⋯我反而最鍾意佢唔好樣個陣嘅戀愛世紀喎⋯最重要有松隆子⋯

嗱⋯長髮就好蝦人留嘅⋯要睇下襯唔襯自己先囉⋯伊麵長度接受到⋯再長就覺得怕⋯係街見到男人留到紮起頭髮就會諗點解要咁做? 即係除非佢有情意結囉⋯否唔係歧視⋯只係男人唔會覺得唔方便咩? 夏天又熱到暈咁

莫非你想留長?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-3 10:24 發表 查看引用來源

點解戀愛世紀嗰陣唔好樣?我覺得好好喎。嗰期松隆子係國民女友,小弟曾經嘅女神。但唔知點解,我硬係對佢冇乜幻想。新垣結衣,小弟又係冇性幻想。即係:如果有佢哋嘅AV流出,我唔會睇。

長髮確係好煩。都係唔好諗。 ...
佢個樣唔討好喎⋯個長髮個look又唔得⋯全靠松隆子一剪⋯即刻好睇晒

你又岩喎⋯有d女神只係用黎欣賞咋⋯即係等同女人唔會FF哥哥、劉華呢d

但如果有佢嘅嘅片流出,我係會睇㗎😆

你唔好諗長髮喇⋯好蝦人㗎⋯男人真係唔好留長髮、留指甲、留鬍鬚等等

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-3 12:21 發表 查看引用來源

中佬? 金毛?
人o黎, 推出去斬!

等等...

刀攞過o黎, 本宮親手斬死呢個仆街!
中佬金毛⋯成件事好得人驚🤢🤮

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-3 15:19 發表 查看引用來源

女人真係好鍾意剪。

劉華都睇? 係因為八卦?定鹹濕先?

咁,女人會FF邊類男人?
方便吖嘛⋯拎上手一野就攪掂😆

因為8掛⋯因為劉華咁正經⋯所以想知

各人口味唔同㗎喎⋯大部份都鍾意身材好又性感型嘅⋯我覺得以前嘅jude law, brad pitt 可以FF

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-3 15:33 發表 查看引用來源

唉,咁大鑊...

成世仔未試過,以為試吓咋嘛。
怕你試咗會比人爆⋯爆你樽呀

不過你想試都可以嘅⋯唔ok咪即剪再染返深色囉

咩都要試下嘅😈

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-6 11:24 發表 查看引用來源

係呀呵,試吓都無妨。

爆樽?唓,小弟識執生㗎啦。
係啦⋯依家唔試唔通等7老80至試咩

你爆開人⋯希望你比人爆下😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆